Каракачанов: Разликата между мутри и политици у нас е, че едните все още не са станали депутати!

  görünümler 70,783

Мартин Карбовски

Мартин Карбовски

2 aylar önce

💣Красимир Каракачанов гостува в качеството си на бивш министър на отбраната, за да разкаже:
💥Как България е разпределяна като баница за печалба
💥Каква е разликата между мутрите и политиците
⚡️Как се разпродава армия и се подчинява държава
❗️За натегачите във властта и политическото поведение на сглобката, от което отново губим милиарди❗️
Очакваме реакциите ви в коментар под видеото!
✅ Благодарим за доверието!
***
За колаборации и реклама:
📧 pr@martinkarbowski.com
✅ Подкрепете независимата журналистика и работата на ​⁠​⁠@Martin_Karbowski в:
➡️ Patreon: / martin_karbowski
➡️ PayPal: www.paypal.com/ : karbovski.paypal@gmail.com
➡️ Revolut: revolut.me/karbowski
➡️ Банкова сметка: BG42BPBI79421024915201 / за Фондация Професионална логистика
©️Studio Charlie Films
#Карбовски #българия #freedomofspeech

YORUMLAR: 690
@user-de1uf5be9d
@user-de1uf5be9d 2 aylar önce
Нашите политици са много свестни когато не са на власт, като влязат във власта става пълна промяна, а като излязат, ни лук яли, ни мирисали и пак умни и красиви. Всъщност, те са най-добри за свидетели един против друг и аз силно се надявам историята с Народния съд да се повтори.
@chris1806
@chris1806 2 aylar önce
Точно така е
@Petar_Ivanov
@Petar_Ivanov 2 aylar önce
Не съм убеден доколко този съд е бил "Народен" и доколко разчистване на сметки.,но ако позволим на гнева да стане водеща сила само ще сменим лицето на Сатана. Бъдете здрави!
@martinweber6817
@martinweber6817 2 aylar önce
И аз съм за нов Народен съд, но без убийствата. Затвор до гроб. Два пъти на ден по малко храна- фасул, леща, ориз. Конфискация на всичко крадено и всичко купено с краденото.
@user-de1uf5be9d
@user-de1uf5be9d 2 aylar önce
Каракачанов много красиво описва ситуацията с бронираните машини, но не каза нищо за самолетите. А със самолетите нещата стоят точно по същия начин, имаше параметри гласувани в народното събрание и фирма спечелила търга. Но се оказа, че трябва да си купим остарели и прескъпи американски самолети които не отговаряха на гласуваните в парламента параметри. И май Карекачанов по това време беше военен министър, а премиер със сигурност беше Б.Б. Платихме си ги и сега ги чакаме... И е добре да се знае, че тези ф16 макар и модернизирани са 4 поколение и сега редица европейски страни ги подменят за 5 поколение ф35 на същата цена на която ние си купуваме старите
@user-cd2rb1ug6p
@user-cd2rb1ug6p 2 aylar önce
Кво да каже. Къса памет.
@KikoBGRS
@KikoBGRS 2 aylar önce
Така е за Ф16, но при самолетите работата е по-сложна. Не е като да купиш бронирана машина, сглобена в България и да и сложиш Арсеналска картечница. А за Ф35 ни миришат краката, те едва одобриха Ф16, правени специално за третия свят :) Тая сглобка може да е на власт и проамерикански настроена, но проблемът и е, че е сглобка и може да се разглоби лесно. А американците не искат това. Подозирам, че точно затова ни забавиха Ф16 - една неопределена политическа ситуация у нас. Да вземем Турция. Точно Турция я наказаха с Ф16 или искат да я накажат, на мястото на Ф35, въпреки че Турция е участвала в проекта. Тия Ф16 се дават като наказание на непокорни страни като Турция и България :)
@theoneandonly8504
@theoneandonly8504 2 aylar önce
​@@KikoBGRSИзобщо не ни миришат краката,другия вариант беше F 15 Strike Eagle...
@nvmffs
@nvmffs 2 aylar önce
@@KikoBGRS По негово време кое ѝ беше неопределеното на политическата ситуация? Всичко си беше пределно ясно!
@zlatinzlatev2625
@zlatinzlatev2625 2 aylar önce
Всичко разбираме г-н Карбовски,просто оставяйте хората да се изказат без да ги прекъсвате на две, три изречения!Пълен абсурд е да заявавате че никой не получава нищо и го правят в знак на добра воля!
@radostinzlatinov4276
@radostinzlatinov4276 2 aylar önce
Г-н Карбовкси. С цялото ми уважение към вас, невероятен журналист, борец! Моля Ви, когато поканете събеседник и му задавате въпроси, без значение които и да е, оставете го да се изкаже защото за слушателя е адцки трудно да следи мисълта на събеседника!!!!!!!!!!!!!!! Даже и да борави със техническа информация. Благодарч Ви!!!
@ninabankova5183
@ninabankova5183 2 aylar önce
Не ни подценявайте, г-н Карбовски. Толкова просто обяснява Каракачанов, че дори аз, като жена, разбрах идеално всичко, което казва. Излишно насичате разговора, което е в ущърб на зрителя.
@ivhristov6511
@ivhristov6511 2 aylar önce
Мартин си подценява аудиторията. Темата е изключително добра, с много добър събеседник и се надявам на топ рейтинг
@angelgeorgiev7594
@angelgeorgiev7594 2 aylar önce
Благодарим за интересните гости и теми . Един приятелски съвет към г-н Карбовски : Моля не прекъсвайте гостите си , те са по компетентни по въпросите за които са поканени , оставете ги да говорят повече от Вас . Визирам господата Явор Дачков и Каракачанов. Вашите зрители са интелигентни хора които не се объркват от данните които се предоставят. Надявам се че критикате е конструктивна .
@nikolaystoyanov3835
@nikolaystoyanov3835 2 aylar önce
Дали президентът на републиката би гостувал в най-гледатото и обективно политическо предаване в България...?
@hristiyanhristov2480
@hristiyanhristov2480 2 aylar önce
А по кой параметър определи, че е обективно? Защото тук чуваш каквото искаш ли?
@cashisking7172
@cashisking7172 2 aylar önce
​@@hristiyanhristov2480хората си търсят някой, на когото да вярват и да им е той истината.
@DMN4T8
@DMN4T8 2 aylar önce
​@@hristiyanhristov2480толкоз' им стига. Обективно вика.. Карбовски 😅
@traveltonshl
@traveltonshl 2 aylar önce
Още един глас за подробностите - дяволът е в детайлите! Господин Карбовски - не прекъсвайте гостите, и не "плачете" за "бедния зрител, който не може да разбере". Започвам да се чувствам, все едно вместо Вас говори един банкер-химик, който обясняваше за референдумите и "неграмотността" на "простите граждани" по отношение на "важните за държавата международни въпроси"!! Защо да смъкваме нивото зорлем?!? Напротив, дръжте го високо - и публиката ще се (до)ограмоти, за да може поне на ежедневно ниво да разбира сложната материя във всяка една тема! Така сами ще се издърпаме от блатото - точно както госта казва - не купуваме на готово, изкарвайки пари от държавата, а завъртаме икономиката - точно един от стълбовете на САЩ!
@Zagostril
@Zagostril 2 aylar önce
Карбовски, нищо не губим връзката, не прекъсвай по средата на мисълта! Важно е! Дяволът е в детайлите. Намери сили в себе си да не прекъсваш толкова. Много моля!
@user-to8ts6tr1r
@user-to8ts6tr1r Aylar önce
Не,той няма да спре да прекъсва..Бърза да блесне с каквото може!
@ivanrashev1223
@ivanrashev1223 2 aylar önce
Политиците мислят с хоризонт максимум 2-3 години (т.е един мандат) в който да се нагушат максимално, затова сключват договори за милиарди от които пълнят офшорките. Никой не гледа да прави българско производство, защото от него се печелят милиарди, които трудно ще откраднеш и ще трябва да ги чакаш 8-10 години.
@Alexandar_Vassilev
@Alexandar_Vassilev 2 aylar önce
Страхотно интервю! Поканете го пак..Техническите подробности не са скучни.
@valentinapenkova1347
@valentinapenkova1347 2 aylar önce
Карбовски, по-сдържано, не прекъсвай човека.
@fakelov
@fakelov 2 aylar önce
Господин Карбовски, страшно невъзпитано е да прекъсваш и да се опиташ да надговориш госта си..... Като си поканил човека , остави го да се изкаже , не се опитвай да перефразираш думите му.... Гледам ви с интерес, но редовно виждам как взимате думата от гостите си, прекъсвате ги и се опитвате да ни обясните какво те са се опитали да кажат.
@CitronadaClub
@CitronadaClub 2 aylar önce
Остави го да говори :) Отлично се разбира. Не сме толкова прости колкото разказват ;)
@kurzackd
@kurzackd 2 aylar önce
Каракачанов както обикновено страхотно информиран, крайно изчерпателно и подробно обясняващ, твърдо стоящ зад позицията си !! И елегантно сменящ скорости между не просто *различни ТЕМИ* , но направо дори *СФЕРИ !! :O* Изключително съдържание на разговора -- и като количество, и като КАЧЕСТВО ! :О ... *БРАВО !!! :)* *И-СКАМЕ ПАК !! И-СКАМЕ ПАК !!* И *НАЙ-ВАЖНОТО* от всичко -- видяхме ЧОВЕШКО лице на Политика(та) !! Обяснителен, внимателен, подробен, *излъчващ някаква КОЛОРИТНОСТ --* -- КОЛОРИТНОСТ която *за разлика от Бойковата* е подплатена с ОПИТ, ЕКСПЕРТИЗА, ИНТЕЛЕКТ и РЕЗЮМЕ... и най-вече... -- *ЧОВЕЧНОСТ !!* . С фитнес-бодигардовата кариера на Борисов и гръмките празнословия *МОЖЕ и да се стигне до НЯКАКЪВ етап...* ... както вече ясно се видя... *...НО...* *Нооо* в един момент вече настава време, което налага да се отсяват МОМЧЕТАТА от МЪЖЕТЕ и става ясно КАТО БЯЛ ДЕН кой С какво е замесен и ЗА какво е кален !!!* *...и кой е просто лъскава опаковка с надписана върху ѝ рецепта с изтичащ срок на годност... :Р* . Времената го налагат !! -- -- в именно *ТЯХ* да си проличи че простата силовост *понякога* трябва да отстъпи на дисципината, финеса, реториката, експертизата, отрудеността и... *КОЛЕКТИВА !!!* .
@KikoBGRS
@KikoBGRS 2 aylar önce
Карбовски, ама не оставяш човека да обясни. Спокойно, покрай тая война, станахме специалисти по военна техника. Останах с впечатлението, че Каракачанов можеше да каже много повече, но нещо не му даде микрофона :) Мислех си, че ще го питаш за сделката с Ф16, но може би сте се разбрали да не говорите? Между другото, Каракачанов каза нещо много важно за бронираните машини, които е поръчал, а именно, че трявба да имат зашита контакт 4-5 и V-образно противоминно дънно. Знаеш ли, защо гърмят тия Страйкъри и други машини в Украйна? Точно защото нямат противоминна защита и не могат да им сложат. В Украйна пращат боклуците, да гинат украинските момчета, после се опитват да ни продават същите тия боклуци с медийна пропаганда, как украинската армия от 20 дрона свалила 25 и как превзели едно село, което мине не мине седмица пак превземат.
@frujinassen9076
@frujinassen9076 2 aylar önce
Доколкото съм чел, няма как да има идеална машина. Тези с v образното дъно (при това дебело) са много високи и по тази причина имат по лоша проходимост и скорост. Отделно, като набиеш пода с броня това тегло трябва да го вземеш отнякъде. Традиционно бойните машини са бронирани само отпред (иначе стават много тежки), и като ги бронираш отдоло откъде трябва да изпилиш бронята? То няма откъде освен отпред. Демек като има броня отдолу получаваш висока картонена кутия на която само дето не пише "Ела Вълчо изяж ме". Щях да забравя. Традиционно се смята дъното за най сигурната част от машината, тъй като стрелеца се страхува да не удари земята и гледа да стреля по нависоко. Поради това принципно инжинерите се стремят да разположат екипажа колкото се може по ниско. Като сложите в образно дъно и то нависоко, и то с малко защита... сещате се какво ще стане. Чел съм, че машините с противоминна защита са добри при война с партизани, които нямат тежко оръжие и реално няма друго какво да противопоставят. Случая с Русия не е такъв.
@theoneandonly8504
@theoneandonly8504 2 aylar önce
@@frujinassen9076 Stineger или Rpg 7 според теб леки оръжия ли са,понеже доста партизани ги ползваха по света?
@anatolikolev6007
@anatolikolev6007 2 aylar önce
Карбовски, не спря да прекъсваш. Много добре си обеснява и разбира какво иска даже. Чак ме изнерви.
@DanielSimeonov
@DanielSimeonov 2 aylar önce
Краси обяснява доста професионално. Сигурен съм, че колегите много разбират за какво иде реч
@user-ct3oj6bu1v
@user-ct3oj6bu1v 2 aylar önce
Поздравления за госта и предаването
@user-zb8vv8kg9h
@user-zb8vv8kg9h 2 aylar önce
Разговора щеше да бъде найстина продуктивен,ако бяхте започнали със самолетите които Каракачанов поръча по негово време.Можеше да даде по голяма яснота за срокове на доставките,и реалните причини да направи тези избори като министър. Всичко което се каза в това предаване беше интересно, и най вероятно по-голяма част истина,което ще рече че ние жертваме, абсолютно цялото си бъдеще като добре развита военно и иконномическа държава,в името на това шепа хора които даже няма да ги помним нито ние нито учебниците,правят неща изключително трайно вредни за да,получат потупване и хонорари от хора които даже не мога да им кажат имената,което найстина е жалко.Жалко за това, че всички тези предателства ден след ден,година след година, се натрупват до такава степен, че вече ще е късно за каквито и решения да било. Чудя се като стигнем това дъно и всички тези хора политици,воени,доктори към здравната каса,разни шефовете на болници,и като цяло всички хора виновни да се източват милиарди левове, от тая държава как ще се погледнат в огледалото.Сега е лесно далавера върви,гледа се че още има богати никой не гледа колко бедни има,и се успокояват всеки по своя си начин. В България ше дойде моментът в който язовирната стена няма да издържи,и водата ще повлече със себе си всички ни.
@nvmffs
@nvmffs 2 aylar önce
Не само преносно, а и буквално скоро няма да издържат язоворните стени...
@Besogon11
@Besogon11 2 aylar önce
Чакам го с нетърпение
@user-ul5ce1gd7q
@user-ul5ce1gd7q 2 aylar önce
Карбовски, защо пропусна да попиташ Каракачанов за втората поръчка на самолетите от САЩ , отново платени с парите на данъкоплатците само на чертежи ?Не ви ли интересува кога ще ги получим и още колко ще бъдат оскъпени със забавянето си ? Вие му спестихте тези въпроси, а не трябваше !Този разпален патриот трябваше да отговори какви ги вършеше като министър , а не сега да ни се представя като най - загрижения военен министър на България ! Ако беше толкова почтен сам трябваше да повдигне темата за самолетите , но явно мисли, че сме забравили ! НО НЕ СМЕ ! ,
@user-fx1wn4zm1c
@user-fx1wn4zm1c 2 aylar önce
Всички са в калта!
@evgeniydraganov4679
@evgeniydraganov4679 2 aylar önce
Мартине,бавен ли си? Остави човека да се изкаже! Не подценявай аудиторията,разбираме всичко.🎉
@SolNoy
@SolNoy 2 aylar önce
Това което Каракчанов разказва за опитите да се слеят службите още през 90 - те подкрепя моята теория че тия мафиоти от 90-те които се върнаха в заглавията на нонвините са симптом на политиката на държавата.
@lov.ohota.chasse69
@lov.ohota.chasse69 2 aylar önce
Г-н Карбовски , уважавам ви като журналист- професионалист и следя предаванията ви , но ще си позволя един съвет, не бягай те от малките детайли ,ТТ данни или подрбности. Те ни помагат да си създадеме собствено мнение. Благодаря за положения труд
@nvmffs
@nvmffs 2 aylar önce
Много хубаво започвате да говорите, но все след като ви мине мандатът, в който сте поредните прегърнали се с Тиквун и мафията. Случайност, нали ? Иначе всичко това е вярно най-вероятно, защото и от други канали съм дочувал подобни съотношения на цените на това, което би трябвало да купим, ако си гледахме интереса и това, което нашите лакеи пазаруват, без да питат когото и да било. Проблемите са ясни. Решението е важно, а то е само едно, и започва в четвъртък пред Партийния дом (където сега е Парламентът).
@user-le8hz2qv5i
@user-le8hz2qv5i 2 aylar önce
Много интересен разговор. Продължавайте все така. Може да продължите темата. И всичко е ясно с това което обяснява.
@katekara9131
@katekara9131 2 aylar önce
🤝👍😐
@assendimitrov7938
@assendimitrov7938 2 aylar önce
Г-н Карбовски, защо не оставяте човека да каже подробностите, т.е. фактите? Искате общи приказки ли да говори?
@ginkadaradanova8910
@ginkadaradanova8910 2 aylar önce
Много интересен разговор! Не се объркваме, нека да чуем детайлите...
@minkahristova3824
@minkahristova3824 2 aylar önce
Карбовски благодаря за прекрасните диалози и предавания
@user-bt9bo4um5b
@user-bt9bo4um5b 2 aylar önce
Човек много "анти" като политик,но много интересен и откровен(като политик).Още първото видео с него "Аут от политиката" много ми хареса,и това също беше доста така,разясняващо някой неща.
@ivelinpetkov3508
@ivelinpetkov3508 2 aylar önce
Смятах да пропусна Каракачанов. Но се оказа изключително полезно интервю. Обясни много разбираемо ситуацията. Сериозни мениджъри в Бургас не могат да си намерят работа. А биха могли да работят в новостроящия се военен завод. Ако машините се произвеждаха у нас, щеше да има повече работа, опитни кадри нямаше да напускат и парите щяха да се въртят в икономиката ни. П.С. И все пак е факт, че Каракачанов във властта бе друг и подписа неизгодната сделка за F16.
@anatoliivanov7295
@anatoliivanov7295 2 aylar önce
Абе кой купи първите Ф-16 за 158 милиона бройката, а по същото време Полша продоби Ф-35 за 111 милиона броя?
@michaelpopov1548
@michaelpopov1548 2 aylar önce
На кюфтето сега му дойде съвестта.
@krasimirmihaylov9551
@krasimirmihaylov9551 2 aylar önce
​@@michaelpopov1548Да , след като прибра парите, дебелите пари , пак е съвестен патриот милеещ за България и притеснен за бъдещето и
@MladenVass
@MladenVass 2 aylar önce
Някой страни получиха и нови самолети безплатно подарък от САЩ, но ние несме сред тях, ние сме от подаряващите (на Украйна).
@DEIYIAN
@DEIYIAN 2 aylar önce
Бате Краси винаги ми е бил симпатичен. Той ме събуди за национализма, градивния, още като стана председателна ВМРО. За съжаление през всичките тези години тази организация ми е давала поводи да не я подкрепям на избори, не че не съм и то не веднъж и дваж. Безпринципни коалиции, много дрън-дрън, мътни дела с паспортите на външните българи и накрая ортаци с ББ... Еми...
@JediAndrey
@JediAndrey 2 aylar önce
Карбовски, остави госта да влезе в детайли. Важно е.
@user-to8ts6tr1r
@user-to8ts6tr1r Aylar önce
Аз имах честта да се запозная лично с него навремето в Русе (общи приятели ни запознаха преди години).Поговорихме по няколко теми,включително и културни.Още в ония години видях,че пред мен стои един много образован и добре информиран мъж.
@user-ly2xo9zr4q
@user-ly2xo9zr4q 2 aylar önce
Напротив, Карбовски, разбираме всичко на Каракачанов, не ни обърква, ама ти прекъсваш, човече, много прекъсваш. Не е проблема само в цената. Добре е да чуем и за характеристиките, които според Каракачанов са по-лоши и той описва защо, а не само по-скъпи.
@kristinatileva5427
@kristinatileva5427 2 aylar önce
Точно! Браво.
@mrtailor2010
@mrtailor2010 2 aylar önce
Зрителите не се объркват лесно. Благодарим за подробностите.
@jihnkatama2540
@jihnkatama2540 2 aylar önce
Каракачанов не ми харесва грам ама след 20-тия път не можах да се стърпя - г-н Карбовски, ако не разбирате нещо си пуснете клипа по-късно няколко пъти за да го разберете, не прекъсвайте събеседника си и не омаловажавайте аудиторията си, че не разбират поредната елементарна схема от МО. Ако аналитикс Ви показват аудитория под 8 и над 70 години поне ни кажете, за да си решим дали да сме абонати или не.
@jasonstatem8154
@jasonstatem8154 2 aylar önce
Интересно интервю. Каракачанов каза много истини, но само с думи и приказки "под юргана" (както той се изрази), нещата в България няма да се оправят.
@TheWhitePantera
@TheWhitePantera 2 aylar önce
Аз пък ще се хвана за последните думи. Това никак не са случайно попаднали хора. Тъкмо си говорихме вкъщи как се появи Кирил Петков и му рекламираха тръпчинките и усмивката, а две години по-късно разбрахме, че тате му е най-добър приятел с Алексей, една от най-големите мутри в държавна сигурност. Е, аз на тва не му казвам случайни хора. Може ли пък, бащата на Петков да е бил един вид длъжник на Петров и си е заложил синчето?
@user-sz6tm8ut4t
@user-sz6tm8ut4t 2 aylar önce
Годподин Мартин, спрете да си прекъсвате гостите непрекъснато! Поканили сте ги да говорят, а не да ви слушат вас 😊
@ana-lytique1234
@ana-lytique1234 2 aylar önce
Абсолютно точно!
@Zagostril
@Zagostril 2 aylar önce
БТР-60 е 8х8, но е БТР, а не ударна машина. И все пак беше пълноценна амфибия. В това, което Каракачанов казва няма лъжа. Освен, надявам се, лапсуса 6х6.
@extrajero1735
@extrajero1735 2 aylar önce
6×6 беше БМП.
@stiliankirilov3409
@stiliankirilov3409 2 aylar önce
БНП е верижно
@pecatas
@pecatas 2 aylar önce
Много по-интересно интервю от това например с Цв Цв. Не очаквах откровеност от Каракачанов. Браво Карбовски!
@ivhristov6511
@ivhristov6511 2 aylar önce
Жалко за Краси..Ако не беше се събрал с Борисов, можеше сега да е фактор.Много добро предаване
@user-cl8ht7dx6y
@user-cl8ht7dx6y 2 aylar önce
Вън от властта поумняват и се приземяват всички уж родолюбци! Това е истината.
@krasimirmihaylov9551
@krasimirmihaylov9551 2 aylar önce
Щеше да е фактор - може би ....Но милионер нямаше да е със сигурност, какъвто е сега този изменник и доносник на ДС
@cashisking7172
@cashisking7172 2 aylar önce
Той не е доносник, той им е бил началник😂
@MrGranddrakula
@MrGranddrakula 2 aylar önce
Мартине не се глупави, престани. Не губим никакви мисловни нишки. Схващаме всичко , което гостите ти разказват.
@danaeconnect
@danaeconnect 2 aylar önce
Карбовски, стегни се, материята никак не е сложна на нивото, на което я обяснява Каракачанов.
@joanaterzieva5798
@joanaterzieva5798 2 aylar önce
АНТОН СТЕФОВ се нарича българският предприемач който обмисля да прави завод за бронетранспортьори в България! Поканете го!
@GeorgiMilev-lb7ny
@GeorgiMilev-lb7ny 2 aylar önce
ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА
@rumyanastanoeva7464
@rumyanastanoeva7464 2 aylar önce
Интересно интервю, според мен тезата на г-н Каракачанов беше добре подкрепена с примери и факти и нямаше никакъв проблем с тн технически подробности. Напротив, бяха красноречиви и необходими. Може би е добре да помислите за втора част- за самолетите, за необходимостта от промени в организацията на въоръжените ни сили с оглед динамиката в политическата и военна среда. Г-н Каракачанов има какво още да каже. Благодаря, г-н Карбовски.
@user-su3yw2hw8b
@user-su3yw2hw8b 2 aylar önce
Браво на К.Каракачанов
@anon5789
@anon5789 2 aylar önce
Карбовски остави го да го говори, не сме глупави, разбираме :)
@premierjourr
@premierjourr 2 aylar önce
Г-н Карбовски, достатъчно добре разбират зрителите ви и слушат с интерес. Следят предаването ви интелигентни и образовани хора.
@user-qy2dm9ip4q
@user-qy2dm9ip4q 2 aylar önce
хахаха Колко хубаво го каза: нека да крадат , но да викат слава Украйна ...
@user-jt6gf1xt2y
@user-jt6gf1xt2y 2 aylar önce
Карбовски научи се да оставяш гостите си да говорят, не "те" объркват хората а ти с непрекъснатите си прекъсвания ще си помисли човек ,че нарочно се опитваш да ги объркваш и това не е само с Каракачанов , аз следя всичките ти почти предавания и ги споделям, ама направо почвам да се измъчвам не може да разбере човек кой е госта .Казвам го напълно приятелски така в скоро време ще заприличаш на три- буквените телевизии и ще откажеш хората да следят канала не разваляй нещо хубаво което си направил .
@extrajero1735
@extrajero1735 2 aylar önce
Каракачанов ми се издигна в очите !Респект 👍🏻👍🏻👍🏻
@user-rb4ef3zu1x
@user-rb4ef3zu1x 2 aylar önce
Интересуват ни тези неща, Карбовски. Добро интервю!
@lachezarbonev
@lachezarbonev 2 aylar önce
Мартине, Мартине... Като си гол и бос и не разбираш бъкел от темата, къде се буташ непрекъснато да прекъсваш и да допълваш говорещия? В конкретния случай за разработката от Терем на бронираните машини, Каракачанов го обясни просто и елементарно, но твоя капацитет явно е доста ограничен. Нали затова каниш гости, за да говорят с подробности и детайли от кухнята, иначе всеки среден простак като тебе също ги разбира нещата.
@Bulgaria_2023
@Bulgaria_2023 2 aylar önce
Българския народ, НЕ преговаря със терористи!!!... ОСТАВКА на сглобката - (не) коалиционна!!!... Послеслов: Будните БЪЛГАРИ ❤️🔥❤️ Каузата ВЪЗРАЖДАНЕ, нашият щик и щит и с НАМИ БОГ!!!. ⬜🟩🟥❤️🔥❤️⬜🟩🟥 Да живее БЪЛГАРИЯ
@stankaivanova8050
@stankaivanova8050 2 aylar önce
Схемата за съсипване на различните сектори на икономиката и селското стопанство е една и съща.
@tatyanadraganova8012
@tatyanadraganova8012 2 aylar önce
Браво , Каракачанов!
@kokodjambo3965
@kokodjambo3965 2 aylar önce
👎👎👎👎👎
@user-gu6kk4vb3n
@user-gu6kk4vb3n 2 aylar önce
Карбовски не прекъсвай!!!!!
@bubibubolinka5461
@bubibubolinka5461 2 aylar önce
Драйфа ми се от този човек! Каракачанов имам предвид. Към Карбовски респект и благодарност, за това което прави.
@danivanovre4u280
@danivanovre4u280 2 aylar önce
Наведе се на Борисов...
@user-sj2hj3tb3s
@user-sj2hj3tb3s 2 aylar önce
По време на едно от правителства на Б.Б.(когато платихме луди пари за хартиените самолети на САЩ) очаквахме коалиция м/у Каракачанов, АТАКА и БСП с/у мафията ГЕРБ, но уви - всички изброени под строй плеснаха с ръце и радостно се прегърнаха да грабят.
@ivanivanob2248
@ivanivanob2248 2 aylar önce
Що ти се драйфа, щото казва истината ли ?
@DEIYIAN
@DEIYIAN 2 aylar önce
Сол от Босна, боб от Азербайджан, картофи от Нидерландия, лук от Полша, леща от Канада... Ми що да не са от Канада машинките... Смешни хора сме, ей, казвам ти....
@P.Sotirov
@P.Sotirov 2 aylar önce
Е тука не издържах и се разсмях. Каракачанов защитавал Българския интерес. Пак ли защитаваше Българския интерес като плати за едни хартиени самолети? Къде го има това в света да платиш изцяло една стока без да има нещо насреща освен някакви си планове? Защо не се даде капаро някакво и при доставката на стоката било то самолети, круши, ябълки или каквото и да е там да се изплати остатъка от сумата? Така че тоя господин да не говори изобщо за Български интерес. Видяхме го какво направи и той и тея около него. Сега с тея 100 машини пак ще е същата работа, пак ще ги платим изцяло пък кога ще получим и какво по точно ще получим не се знае.
@aleksandarangelov5943
@aleksandarangelov5943 2 aylar önce
Марто голям си !!!❤
@user-ry1wd3ov6y
@user-ry1wd3ov6y 2 aylar önce
Евала ,Карболиньо :) дерзайте!
@user-cl8ht7dx6y
@user-cl8ht7dx6y 2 aylar önce
Може ли един въпрос към Каракачанов??? ИМА ЛИ американски бази в България??? Моля за отговор!!!
@ivanivanov298
@ivanivanov298 2 aylar önce
😂😂😂😂според майкопродавниците няма
@elenadimitrova6800
@elenadimitrova6800 2 aylar önce
Божееее,прибери си версиите
@extrajero1735
@extrajero1735 2 aylar önce
@@elenadimitrova6800 ...първо им прибери кесиите !
@theoneandonly8504
@theoneandonly8504 2 aylar önce
Има много ясно сляп ли си...
@cashisking7172
@cashisking7172 2 aylar önce
Да
@galinaivanova7084
@galinaivanova7084 2 aylar önce
Карбовски не ни подценявайте а и много прекъсваш събеседника си и това не е от днес Всеки път е така Няма ли как да се разберем най-после 😅
@elenatortopova6826
@elenatortopova6826 2 aylar önce
"А, Га Яди, кИфтетата нИ рИва", това е положението като слушам г-н Каракачанов... Много правдиви забележки, обаче за съжаление го видяхме и него, когато беше министър!
@xkfb
@xkfb 2 aylar önce
Абе, г-н Карбовски, оставяйте гостът да си изкаже мисълта! И не ни подценявайте, че не разбираме или се объркваме от казаното! Да си имаме уважението!
@user-ew7fg2gb7x
@user-ew7fg2gb7x 2 aylar önce
Остави госта да говори бе много има да просиш пари
@vyrgozunqk
@vyrgozunqk 2 aylar önce
Той се опитва да опрости съдържанието, защото голяма част от аудиторията е сравнително проста, когато не разбира материята, просто сменя предаването. :)
@user-hz1nv3iv6q
@user-hz1nv3iv6q 2 aylar önce
Защо не ги каза тези неща докато беше на власт?
@ITy-wm7gk
@ITy-wm7gk 2 aylar önce
Да дойде Тагарев да обясни какви ги върши по тая сделка в такъв случай!
@svetoslavgeorgiev8606
@svetoslavgeorgiev8606 2 aylar önce
😂😅Ето, с този гост се надгради предаването. 😅🎉
@svetlinkar1302
@svetlinkar1302 2 aylar önce
Най-обичам политическа шизофрения ❤ как все постфактум еййййй
@agent88blue
@agent88blue 2 aylar önce
Карбовски стига го прекъсва, разбираме какво говори!Не го оставяш да се изкаже.За пръв път ми правиш такова лошо впечатление!
@user-xp2kw4hw4n
@user-xp2kw4hw4n 2 aylar önce
Браво,Красе!
@lottikarotti1614
@lottikarotti1614 2 aylar önce
Мартине, ти като не разбираш от технически данни на коментираните машини, не подценявай зрителите си с репликата "Хората това не го разбират" Има и такива като мен, за които това е есенцията в сравненията.
@palomalantzman
@palomalantzman 2 aylar önce
Свинството на днешната и вчерашна политика.
@tonaka86
@tonaka86 2 aylar önce
НЕ ХАРЕСАВАМ ! Не го птиа за самолетите. Карбовски защо не го пита бе !!!!
@DanielSimeonov
@DanielSimeonov 2 aylar önce
Марто, как би коментирал Костадин мнението на Краси Каракачанов за днешната роля на военното разузнаване. Каква е неговата позиция? Питам те защото съм емоционално свързан с ВР
@nikolaymladenov8216
@nikolaymladenov8216 2 aylar önce
А бе, г-н Карбовски, много сте досаден. Престанете да се обаждате и да прекъсвате госта, докато той се опитва да ви обяснява важни неща. Гледано отстрани е адски досадно и натоварващо за зрителя. Изслушайте го и след това си задавайте въпроса.
@grom5756
@grom5756 2 aylar önce
Добре, 54:00 Въпросът ми е, щом от толкова години се въртят тези схеми, нищо не се е променило, а е публична тайна и който има малка представа знае за тизи неща, защо този тип действия от този тип хора още си живеят на свобода и завинаги ли ще продължава това, т.е. докато има пари или има шанс за подобрение?
@georgigeorgiev5936
@georgigeorgiev5936 2 aylar önce
Ще продължава, докато им позволяваме. Нито секунда повече от момента, който ние - народа, ги лишим от власт! Въпроса е: КОГА?
@invalinakostova4915
@invalinakostova4915 2 aylar önce
От 33год едни и същи хора са на власт, дори 58:12 и по лошо става.
@user-gz2td8cx5o
@user-gz2td8cx5o 2 aylar önce
Точно казано.
@stoyanpaftiyski9156
@stoyanpaftiyski9156 2 aylar önce
ВМРО забавя но не забравя !!!
@user-cz6jz6vt2d
@user-cz6jz6vt2d Aylar önce
Даааа,като излезнат от властта говорят разумно и виждат всичко.Като седнат на стола стават други.
@botas9365
@botas9365 2 aylar önce
БРАВО!
@kaltspeer
@kaltspeer 2 aylar önce
Агент Иван какви сладки приказки разказва, мале-мале-мале! Чак ми иде пак да го изберем и да заживеем в приказка!!!
@user-lj9ls8ex1e
@user-lj9ls8ex1e 2 aylar önce
След няколко години когато източат всичко заповядайте
@rumendochev3996
@rumendochev3996 2 aylar önce
Правителството е за изпращане на остров Персин Белеене
@user-sh7ix9ob8n
@user-sh7ix9ob8n 2 aylar önce
Браво.точно и ясно.далавери.
@anastasnikov
@anastasnikov 2 aylar önce
Сега казаха по новините : изчезнал паследно поколение СТЕЛТ 135 МИЛИОНА ДОЛАРА , А НИЕ КУПИХМЕ ЧЕРТЕЖИ ЗА СТАРИ САМОЛЕТЧЕТА ЗА 10 ИЛИ 16 МИЛИАРДА $ , въпроса е колко и какви самолетчета ?
@nadejdagregova1076
@nadejdagregova1076 2 aylar önce
Karbovski, SPRI DA PREKASVAS , SLUCHAI I MISLI !
@rinitot
@rinitot 2 aylar önce
Акламации за тематиката и събеседника! Възмутително е, че допускаме непрекъснато през последните тридесетина години некадърни властолюбиви и корумпирани политици да решават нашето ежедневие и бъдещето на децата ни. Няма никъде по света богаташ, който да не си прави сметката и да хвърля пари на вятъра. Но когато раздаваш чужди пари, не им държиш сметката. Какво ги интересува Тагарев, Денков и сие, че обикновеният българин имал проблем да намери средства, за да живее прилично и достойно. Какво го интересува некадърникът Атанасов (негова е идеята з обединяване на двете разузнавания), че обезглавява обезпечаването на националната сигурност - той не иска на него да му е добре, иска на Радев да му е зле.
@iglikaivanova4855
@iglikaivanova4855 2 aylar önce
Изключително интересен гост. Иска ми се това при Бойко Панорамски да се излъчи!
@velizar849
@velizar849 2 aylar önce
Добре обяснява,
@margaritaruseva5615
@margaritaruseva5615 2 aylar önce
Гледам, че се споменава бизнеса с паспортите на македонците. Цяла Македония, с български паспорти и… сега нямаше да има Северна Македония.
@wanina9723
@wanina9723 2 aylar önce
Къде са самолетите които вие купихте господин Каракачанов ???😊Вие участвахте във всичко това.
@faceit-
@faceit- 2 aylar önce
Още са на чертежи.
@user-zu9jg5ln1j
@user-zu9jg5ln1j 2 aylar önce
Ако интервюирате Валери Симеонов, ще дам 100 лв, за това интервю, по банковата сметка на Карбата! 🎉
@dragomiruzunov8864
@dragomiruzunov8864 2 aylar önce
Не е вярно , че е тежка машина Страйкъра, Това е машина за превоз на пехота. Един танк Т 72 спря съвместно с арт поддръжка цяла колона подобни машини с два танка за охрана на скоро. Бургаската компания може да произведе същата машина ако не и по-добра.
BABYMONSTER - 'BATTER UP' M/V
03:19
BABYMONSTER
görünümler 50 Mn
araba markası bilemezsen kafana yastık 🚗
00:26
Pınar & Burak
görünümler 2,8 Mn
Politie lost schot bij demo tegen wapenbeurs!
5:00
Omroep PowNed
görünümler 60 B