Бойко Борисов: Инстинктът ми сочи, че ще има правителство I "Лице в лице" (31.03.2023) I БТВ

  görünümler 111,756

bTV Media Group

bTV Media Group

2 aylar önce

“Инстинктът ми сочи, че ще има правителство, защото на народа му додея, партиите вече нямат ресурси и сили. Ако този път президентът Радев извърви бързо мандатите, ние ще имаме още избори”, заяви лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов в предаването “Лице в лице”.
“Не може да продължава така държавата. Трябва да се намери решение да се излезе от този тупик. Хубавото е, че всички партии полагат огромни усилия да получат възможно най-добър резултат, което означава, че голяма част от българите ще излязат да гласуват. Ние сме длъжни да уважим избора на българите и да се явим на преговорите за съставяне на правителство с добри резултати”, добави Борисов.
📱 Следете всичко най-важно на btvnovinite.bg/, btvplus.bg/ и в социалните мрежи:
➡️ Facebook: btvnews
➡️ Instagram: btvnovinite
➡️ TikTok: www.tiktok.com/@btv_novinite
➡️Viber БТВ Новините: invite.viber.com/?g2=AQBRjeVj...
➡️Viber БТВ Спорт: invite.viber.com/?g2=AQBcWs3e...
#️⃣ #btv #btvnews #btvnovinitebg #btvdigital

YORUMLAR: 1 189
Niki Georg
Niki Georg 2 aylar önce
На края ме разтресоха от смях и двамата.Ама Ризова и нея си я бива!🤣
Dexter Dexter
Dexter Dexter Aylar önce
"Ами аз не мога да помня всяко мое изречение" 😂 С други думи: Аз откъде да зная какво говоря?
Nikolay Tonkov
Nikolay Tonkov 2 aylar önce
Лакардии. Само един композитор трябва и може да стане чалга хйт.
L S
L S 2 aylar önce
Една държава не е само строителство има още 100 неща които също са важни, някои даже и по важни.
Dexter Dexter
Dexter Dexter 2 aylar önce
Да, но от там се лапка!😊 Започна със санирането...Услади му се и накрая всички помним.
İvana İgnatova
İvana İgnatova 2 aylar önce
кое строителство корупционна пътища некачественнп и забогаряване на строителни магнати.. борисое беше наи успешния в съсипването ди дъно на България
Роналдо Бачев
Роналдо Бачев 2 aylar önce
Много е важно човек, да има политически инстинкт.Истината е в каква насока, ще се развиваме.Има ли възможност, да се въведе ред и дисциплина във всички сектори.
Ivan Iliev
Ivan Iliev 2 aylar önce
Няма шанс.
Petko Nedialkow
Petko Nedialkow 2 aylar önce
Какъв инстинкт има този човек!? Просто така им заповядаха от Козяк и те, разбира се, ще изпълнят заповедта и ще включат България, за пореден път във война, но отново на грешната страна...!
Dexter Dexter
Dexter Dexter 2 aylar önce
Даааа! По три пъти на седмица ходи на шаман да му развива инстинкта. 😂
Petre Mitrov
Petre Mitrov 2 aylar önce
@Petko Nedialkow За кои говорите- ПП( Подмяна), БСП и Христо Иванов синът ана актоивен блрец днес псевдо демократ по партийна поръка?
Evgeni Dimitrov
Evgeni Dimitrov 2 aylar önce
Бойко, на американското посолство инстинкт ли му казваш?
Атанас Николов
Атанас Николов 2 aylar önce
Защо няма лидерски дебат в БТВ -то?
Атанас Николов
Атанас Николов 2 aylar önce
Костадинов ще ги отнесе.
Mincho Todorov
Mincho Todorov 2 aylar önce
Щото като се появи д-р Костадинов няма да могат да сварят да сменят памперси и да си бършат л*****@ 😂😂😂
M K
M K 2 aylar önce
@Mincho Todorov Ххахахаха, Копейкин общия работник и шофьора ли?
veselinka
veselinka 2 aylar önce
Виждам кьм Борисов, респект и страхопочитание! Ризова не прекьсва собеседника си! В Бьлгария сё резпектират само господа с много парички, няма значение колко са задьлбочени коментарите! Господин Борисов, как Герб Шен направи пенсиите 1200лв и заплати по 3000лв, Като от трите Ви мандата минималната заплата от 380лв едва Стига до 700лв! Колко мандата трябва да управлявате?
Аспарух
Аспарух 2 aylar önce
NEXO, не е някаква прищявка на прокуратурата. Компанията е разследвана от 8 агенции в САЩ. Говорим за международно финансово престъпление, а що се отнася до България, такаква е нашата връзка и защо е редно финансирането на политическите партии да бъде прозрачно. Защото това няма да го видите в медиите, там ще се коментира само Настимир, но не и по 20 000 лева “дарения”, насочени към политически партии. Не, корупцията не се бори с корупция. ////////////////////////////////// Сега кой не е наясно защо искаха за главен прокурор свой човек, Гюров за шеф на БНБ, и таРашков шеф/бухалка на КПКОНПИ !? 🤔
Сашо Донев
Сашо Донев 2 aylar önce
САМО ФАКТИ за ГЕРБ Борисов- ...и когато ги четете си мислете, при тези последните, бял ден да не видят, с колко задлъжняхме... "1. БВП на България: • 2009 г. - 72 млрд. лв. • 2020 г. - 119 млрд. лв. • 2021 г. - 124 млрд. лв. Т.е. за 10 години България е станала с близо 90% по богата. 2. Повишение на оценката на световните рейтингови агенции за икономическото състояние на България на "Moody's" и "Fitch" до "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"! 3. Минималната работна заплата: • 2009 г. - 220 лв. • 2017 г. - 460 лв. • 2020 г. - 650 лв. или увеличение с почти 300%. 4. Средна работна заплата: • 2009 г. - 520 лв. • 2017 г. - 1 037 лв. • 2020 г. - 1 371 лв. • 2021 г. - 1 500 лв. през м. Март или повишение с почти 300%. 5. Минималната пенсия: • 2009 г. - 140 лв. • 2017 г. - 175.7 лв. • 2021 г. - 300 + 50 лв. или увеличение над 2 пъти. 6. Средно месечна пенсия: • 2017 г. - 345.5 лв. • 2021 г. - 488.97 лв. 7. В най-тежките месеци от пандемията са подкрепени с по 50 лв. към пенсиите всички 2,1 млн. пенсионери. 8. Безработицата: • 2009 г. - 14.8% • 2017 г. - 6.2% • 2021 г. - 5.7% или намаление над 2 пъти. Запазени са над 300 000 работни места по време на пандемията. 9. Износ на България за над 56 млрд. лв. 10. От 2009 г. до сега са построени 522 км. магистрали. 11. Жертви при ПТП: • 2008 г. - 1 018 човека • 2019 г. - 610 човека • 2020 г. - 425 човека или за 10 години над 4 500 българи са оцелели живи благодарение на ремонтираните пътища и построените магистрали. 12. От 2009 г. до сега са построени 260 пречиствателни станции. 13. Само за БПЦ са ремонтирани: • 6 манастира • 264 черкви 14. Санирани са 1 932 многофамилни жилища с общо обновена площ 10 938 679 кв.м., в които живеят близо 130 000 семейства. 15. Сектор „Земеделие“ е получил над 11 млрд. лв. национални и европейски средства. 16. Изпълнен е ангажимента за двойно увеличение на учителските възнаграждения и са върнати в клас над 50 000 деца, които не посещаваха детска градина или училище. 17. В многогодишната финансова рамка 2021 - 2027 г. България ще получи от ЕС близо 30 млрд. евро по ПВУ и оперативните програми - незапомнена по размер помощ до момента за икономиката и модернизацията на страната. Нека не се поддаваме на лявата лудост, която всъщност е поход към десни постижения и дългогодишни натрупвания. Или може би не е точно поход, а похот. Разбирам някои персонални възражения (впрочем, партиите са юридически лица, а не физически), но за мен не те са водещи, а обективните факти, които икономиката на страната има за времето от 2009 г. насам. Постарах се да ги събера в динамика, за да се види, че емоционалните клетви за настъпила разруха са поредната ВУДУ-вакханалия паразитираща върху елементарна неосведоменост или дори невежество. Държави не се „рестартират“, държавите не са мобилни джаджи в ръцете на политически тинейджъри, освен ако избирателят не реши за пореден път да експериментира, за да разбере колко нива има дъното."
Niki V
Niki V 2 aylar önce
🤣😂 Отиди се прегледай или направо отиди се лекувай,....! Мога дълго да ти доказвам, че си написал глупости/цитирането и хвърлянето в публичното пространство на цифри, били те и верни, се казва популизъм и пропаганда или по ново му - статистика/, но ще е празно губене на време. Ще ти спомена само едно нещо, което можеш лесно да го провериш в НСИ - колко процента са били през 2009г работещите в България в сравнение с чужбина и колко са били в краят на управлението на хунтата на ГРОБ/м. ноември 2015г/ - „Работещите в чужбина българи са 2,5 милиона, а работещите в България са 2,2 милиона, сочат данни на Института по икономика към БАН, цитирани от главния секретар на БТА Евелина Андреева по време на Единайсетата световна среща на българските медии в Атина.“,....изводите са за теб! И последно - т.н. МАГИСТРАЛИ, са всичко друго, освен пътища,........най-правилното им име е „КУЧЕ КАСИЧКА“!!!!
Silviya Raycheva
Silviya Raycheva 2 aylar önce
Браво!!!Който си го може, си го може.
milen lozanski
milen lozanski 2 aylar önce
Под инстинкт има предвид, че са ги наредили нещата ли??
Zarko
Zarko 2 aylar önce
Респект приятели!!❤❤❤🍀🍀🍀
василева колева
василева колева 2 aylar önce
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Stefi Ivanova
Stefi Ivanova 2 aylar önce
ВСИЧКИ СА ЗА РАЗСТРЕЛ!
L D
L D 2 aylar önce
Ако ни изработите по някакъв начин то Възраждане ще спечели тези избори.
Bimba
Bimba 2 aylar önce
Исраждане ли? Наахахахаха..
Stanislav Nikolaev
Stanislav Nikolaev 2 aylar önce
На някои вече не им издържат бушоните и започват да бъркат желаното, с реалното.
realdankata
realdankata 2 aylar önce
Много сте далече от истината. Да ни пази Господ от такъв сценарий.
Ivan Tomov
Ivan Tomov 2 aylar önce
Уникален Борисов. Затапи я тотално. Направо си глътна граматиката горката.
IMPROVE YOURSELF
IMPROVE YOURSELF 2 aylar önce
може да му направиш една свирка на борисов
Ασεν Ιονοβ
Ασεν Ιονοβ Aylar önce
Ти акъл имаш ли ?
Пламен Петров
Пламен Петров 2 aylar önce
За 3 дни , 5 пъти ходи на инструкции в Американското посолство ...🤔🤔🤔 И за 13 години , последни не само в ЕВРОСЪЮЗА и в света.... Пожарникар с 4 млн.д....🤔🤔🤔
polka stoimenova
polka stoimenova 2 aylar önce
НЕ МИЛИОНИ МИЛИАРДИ ОКРАДОХА ТЕЗИ МУТРИ!!!
polka stoimenova
polka stoimenova 2 aylar önce
МИЛИРДИ ОКРАДЕНЕ МИЛИОНИ КРАДЛИВАТА МУТРА!!!
Petre Mitrov
Petre Mitrov 2 aylar önce
За кои говорите- ПП, БСП и Христо Иванов синът на активен борец днес псевдо демократ по партийна поръка?
Ani Tomova
Ani Tomova Aylar önce
​@Petre Mitrov I'm😊
Todorova
Todorova 2 aylar önce
Оооо ,финалът беше разкооошен .Браво на Борисов!
Людмил Караянев
Людмил Караянев Aylar önce
Разсипа я!
Margarita Evtimova
Margarita Evtimova 2 aylar önce
Браво на Ризова,че му се опери и му зададе неудобни въпроси.!!!
Ivan Tasev
Ivan Tasev 2 aylar önce
Правителство ще има, но ще бъде служебно. Всичко останало означава пазарлъци. Кой колко ще получи и т. н.
Lyubo Kirov
Lyubo Kirov 2 aylar önce
Luji tozì tip
Елза Рангелова
Елза Рангелова 2 aylar önce
Браво на Ризова!
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
👎👎👎👎👎👎👎
Margaretha  Zelle
Margaretha Zelle 2 aylar önce
A,така. Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата.1.Ще изпълни обещанието си, да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията .
novozagorec
novozagorec 2 aylar önce
Бойко Мутрисов и Румен Радушенко...
Vladi
Vladi 2 aylar önce
Нещо не прекъсваме вожда като други лидери на партии 😅 Само Възраждане 👊🏻 Да живее България 🇧🇬🇧🇬🇧🇬 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Winstrol TV
Winstrol TV 2 aylar önce
ХАХАХА БРАВООО !!! А срещу ВЪЗРАЖДАНЕ как прекъсват постоянно :D Но когато ВОЖДА ГОВОРИ НЯМА КАК
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
​@Winstrol TV Хаха,то пък един вожд!
Mariyana Stoyanova
Mariyana Stoyanova 2 aylar önce
Ха ха ха, тоя Тиквоч и Мафиот ли е вожд? Ха ха ха
Georgi Kochankov
Georgi Kochankov 2 aylar önce
😅
ross emmanuel
ross emmanuel 2 aylar önce
@Mariyana Stoyanova e па вожд е....на гербавата измет.
жаsм.i.на...
жаsм.i.на... Aylar önce
❤😊❤
Neli Petkova
Neli Petkova 2 aylar önce
Е, кой ги направи тези дългове? Народът ли?
Neli Petkova
Neli Petkova 2 aylar önce
Голям наглец. Манипулатор. Безкнижник.
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov 2 aylar önce
А бе при Бойко бяхме на 20% от бвп сега сме на 50% заеми от бвп. Математиката е точна наука :) Щом почна да ни изглежда добре значи нищо не става от другите.
Nikolay
Nikolay 2 aylar önce
@Ivan Ivanov Ванка много си прост
Сашо
Сашо 2 aylar önce
Браво ! 🌞🙏
malkata76
malkata76 2 aylar önce
😡БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ 😡
Vili
Vili 2 aylar önce
Blagodarim vi za nai-smislenia komentar-molitva!!!Tova e nai-vajnoto-BOG DA PAZI BULGARIA I da ne dopusne zlo,a da blagoslovi s dobro ,razum I prosperitet!!!Amin!
Chriss KP
Chriss KP Aylar önce
Бог, за да пази България, трябва преди всичко ние да я пазим!
Vili
Vili Aylar önce
@Chriss KP Бог е извора на всяко добро и затова е най-важно да благослови народа ни и да запази родината ни от всяко зло,а също и ние естествено следва да направим това,което е по силите ни да запазим отечеството си!!!
Boycho Peychinov
Boycho Peychinov 2 aylar önce
Ашколсун адаш, всичко го измерваш в магистрали. На времето когато строях къща измервах всичко в тухли 😂
polka stoimenova
polka stoimenova 2 aylar önce
Браво, Борисов.Това е човека. който първи усеща от къде духа вятъра и на къде да насочи държавата, а също и как да балансира безопасно между големите. Това е дарба! !
ceco Levskara
ceco Levskara 2 aylar önce
😳
Elena H
Elena H 2 aylar önce
Ще я насочи към източния фронт, там определено силно духа.
Galya Hristova
Galya Hristova 2 aylar önce
Да така е Полка , човека е с усет за разлика от вас
Васил Василев
Васил Василев 2 aylar önce
@Galya Hristova ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМЕ!!!!!
Tzvetan Hristov
Tzvetan Hristov 2 aylar önce
много нервен..... нещо.....го притеснява какво ли .......................САЩ
Petre Mitrov
Petre Mitrov 2 aylar önce
Не притесняват се сички че Пути ще бъде пратен в Хага и може дабъдатподменени пак от ДС към КГБ!
Julian Evlogiev
Julian Evlogiev 2 aylar önce
ТОЗИ ГО Е СТРАХ ДА ПРОИЗНЕСЕ ИМЕТО НА 'ВЪЗРАЖДАНЕ'
Chris 1
Chris 1 2 aylar önce
Перфектни ГЕРБ !!! РАБОТА СИГУРНОСТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ .Вие сте ОПОРА И ГАРАНТ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! Никаква отстъпка за ЧАЛГОМУТРИТЕ И ДЖЕНДЪРИТЕ
googo ivanov
googo ivanov 2 aylar önce
хахахаха
Bash Mall
Bash Mall 2 aylar önce
​@googo ivanov трол
googo ivanov
googo ivanov 2 aylar önce
@Bash Mall трол си ти
d ivanova
d ivanova 2 aylar önce
@googo ivanov ама той е платен продажен трол 😄
Daniel Kolev
Daniel Kolev 2 aylar önce
@googo ivanov трол
Boris Agayn
Boris Agayn 2 aylar önce
Един истински кадърен патриот. Не оценен от простотството и недъзите.
жаsм.i.на...
жаsм.i.на... Aylar önce
Вр.ме.❤❤❤❤❤❤
Сава Дълбоков
Сава Дълбоков 2 aylar önce
БОЙКО БОРИСОВ Е ПРЕМИЕРА И ЛИДЕРА НА НАРОДА! ТАКОВА Е ИСТИНАТА❤❤❤❤❤❤❤❤
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
Хахаха И голям строител.Сега разбрах кой е построил пирамидите.😂
Daniel Kolev
Daniel Kolev 2 aylar önce
Сава,,💗 👍👍👍 👍👌👌 👏👏👏👏👌👌👌👍👍👍👍 🍷 ❤💓💕💖💗💚💛🧡💜💝💟
Мариян Ивановски
Мариян Ивановски Aylar önce
Бойко жив и здрав още 50 години
Kolio Popov
Kolio Popov 2 aylar önce
❤На бавен огън печенето е най трудно ,но пък най вкусно.
Zarko
Zarko 2 aylar önce
Бойко е велик! След повече от 10 години управление получава подкрепа от 25% , а вторият, за който не се знае дали въобще ще управлява и един ден, получава едва 20%. А всички злобни думи към Бойко, са проблем единствено на тези, които ги отправят.
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
От коментара съдя за липса на мозъчни гънки.
Bash Mall
Bash Mall 2 aylar önce
​@peghk rubsk Кое не е вярно
Emiliya Borisova
Emiliya Borisova 2 aylar önce
Кое му е великото на мутрата.
nikolay yakov
nikolay yakov 2 aylar önce
Бойко,защо свалихме правителството на ПП? До сега раята щеше да ги е изградила по дърветата
Stefka Dangova
Stefka Dangova 2 aylar önce
Браво, г-н Борисов
Nikolay
Nikolay 2 aylar önce
браво тролче мизерно
George Minkov
George Minkov 2 aylar önce
Личи си кой е бил на помощи при тях😊
Емилия Асенова
Емилия Асенова 2 aylar önce
😂
Сава Дълбоков
Сава Дълбоков 2 aylar önce
Ето това е политик изграден от висока класа.Най-далновидния разумен и обединяващ политик е Бойко Борисов.Най силната фигура в България.Народа гледа около себе си и вижда добре какво се случва,кой строи,кой е откровен с него и кой си изпълнява обещанията
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
Каква класа?.Слуша хамериканците.
George Minkov
George Minkov 2 aylar önce
😂😂😂😂😂😂 страшни глупости
Viktor Ivanov
Viktor Ivanov 2 aylar önce
@George Minkov Ами като ти е плитък мозъка и неможеш да разбереш естествено ,че са глупости.
julia marinova
julia marinova 2 aylar önce
😂😂😂😂
Сашо
Сашо 2 aylar önce
Силна кампания и победа на 2-ри април! 👍
ekaterina georgieva
ekaterina georgieva 2 aylar önce
Адмирации за г-н Борисов! Успех!
polka stoimenova
polka stoimenova 2 aylar önce
КУХАВЕЛ!!!
Йордан Атанасов
Йордан Атанасов 2 aylar önce
УСПЕХ В ЗАТВОРА- ДОЖИВОТНО.
Диана Митева
Диана Митева 2 aylar önce
Адмирации! За какво? Може би за кражбите през 12-годишното му управление?
VitaminX
VitaminX 2 aylar önce
I dare you, I double dare you! Say "БН банка" one more goddamn time!
Dani Dobreva
Dani Dobreva 2 aylar önce
Браво Бойко❤🌈🍀 Ти си човекът Успех ⭐
Павлин Илиев
Павлин Илиев 2 aylar önce
МИСЛЕТЕ И КАЖЕТЕ КОЙ КОНТРОЛИРА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА САЩ?И С КАКЪВ ЗАКОН?🤣
van kk
van kk 2 aylar önce
“Американците ми сочат..” това трябваше да каже капитан Тиква
Любомир Тодоров
Любомир Тодоров 2 aylar önce
Лека нощ
Филип Георгиев
Филип Георгиев 2 aylar önce
@Любомир Тодоров ПРИЯТНИ СЪНИЩА😆 МОКРИ 😁 УТРЕ ВЕЧЕР, ПОДМОКРЕНИ😛
Любомир Тодоров
Любомир Тодоров 2 aylar önce
@Филип Георгиев Лека нощ
Кубрат
Кубрат 2 aylar önce
Както винаги блестящ анализ и великолепен изказ и поведение с голямо уважение към Вас. Възхищавам Ви се .Браво !
Tsanimir Nochevski
Tsanimir Nochevski 2 aylar önce
Надявам се да сте първи от заминаващите за Украйна като решат да пращат !!!
castell bisbal
castell bisbal 2 aylar önce
Уникален Борисов ! Само ГЕРБ ! Успех !
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
👎👎👎👎👎👎👎
Daniel Kolev
Daniel Kolev 2 aylar önce
castell bisbal 👍👍👍 👍👌👌 👏👏👏👏👌👌👌👍👍👍👍 🍷 ❤💓💕💖💗💚💛🧡💜💝💟
Zeldi4ka
Zeldi4ka 2 aylar önce
ДУПЕ В ЛИЦЕ, Видов ден идва !
Алдомир Сакълиев
Алдомир Сакълиев 2 aylar önce
Браво, г-н Борисов! Удоволствие е да се гледа,как подготвен и знаещ политик, слага на мястото им поръчкови журналисти.
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
👎👎👎👎👎👎👎👎
Daniel Kolev
Daniel Kolev 2 aylar önce
Алдомир Сакълиев 👍👍👍 👍👌👌 👏👏👏👏👌👌👌👍👍👍👍 🍷 ❤💓💕💖💗💚💛🧡💜💝💟
Loch Von Savoy
Loch Von Savoy Aylar önce
Мутра, не политик!
Milan Ananiev Antonov
Milan Ananiev Antonov 2 aylar önce
Морална? 😂😂😂😂😂
nora hris
nora hris 2 aylar önce
Не чух нищо по въпроса за войната!
Mitko Zagralov
Mitko Zagralov 2 aylar önce
Именно ! Това казвам и аз !
Tencho Tenev
Tencho Tenev 2 aylar önce
но ако спечели, ще видите
Mitko Zagralov
Mitko Zagralov 2 aylar önce
@Tencho Tenev за огромно съжаление.
almistmu
almistmu 2 aylar önce
Ами похвали се, че първи са предложили оръжие за Украйна.
Ceca Becker
Ceca Becker 2 aylar önce
Браво Борисов!! Независимо от коментарите,бъдете такива,каквито сте.Има хора,които ви вярват.
Станислава Филипова
Станислава Филипова 2 aylar önce
За голямо СЪЖАЛЕНИЕ!
Nikolay K.
Nikolay K. 2 aylar önce
думкай се , чакал
Bello
Bello 2 aylar önce
Борисов, според мен е номер едно във България, а и не само по разбирателството със всички държави във Света. Едно е отстрани друго е да си на неговото място.По подходящ от него няма и особено във този момент на напрежение,даже ще стигна и още по далече, мисля че дори и във Света трудно ще се намери човек като него да говори така сякаш е учител и не случайно го харесват във ЕВРОПА точно поради тази причина, защото той е много добър във диалога със всички държави, а във едно такова напрегнато време той е повече от ценен за всички държави и пример за света.Такъв е и във решаването на проблемите във България.
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
Моля,не обиждайте учителите.😡
Bash Mall
Bash Mall 2 aylar önce
​@peghk rubsk Лека нощ
Veselin Ivanov
Veselin Ivanov Aylar önce
Абсолйтно си прав че умее да говори. Затова и хора като теб се връзват на лъжите му. Мисирки 😂
Bash Mall
Bash Mall Aylar önce
@Veselin Ivanov Лека нощ
Elonka Duleva
Elonka Duleva Aylar önce
Еее изгледах го! Хитрец!
Chris 1
Chris 1 2 aylar önce
Това е важният човек,това не могат да му простят.В сърцата ни е,вярваме му и изпълнява всичко обещано.Без г-н Борисов няма бъдеще за България.няма светлинка в тунела.Смело напред ГЕРБ,няма да ви изоставим
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
👎👎👎👎👎👎👎
Bash Mall
Bash Mall 2 aylar önce
​@peghk rubsk лека нощ
preslav jankov
preslav jankov 2 aylar önce
29:57 ААА биец уоу
Георги Татарски
Георги Татарски 2 aylar önce
Битка Замерване с Милиони малко са
Добри Джигов
Добри Джигов 2 aylar önce
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България ще е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.
Milena Gigova
Milena Gigova 2 aylar önce
😂😂😂
Vishwarupdas Sda
Vishwarupdas Sda Aylar önce
HARÉ KRISHNA OT TENERIFE
The General
The General 2 aylar önce
Всъщност за последните 30-години Борисов е и най -милеещия и най -интересуващия се М-р П-л на БГ от напредъка на стратегическата инфраструктура . Да припомним , че извади от батака на Гърците лот 4 на магистрала Срума( у-ка преди Кулата/Промахон) . По негово време се завърши и Тракия и Марица , а от Струма остават едва 35 км за довършване . Вижда се че му е мерак и се радва искренно и като малко дете на напредъка . Дано да се запази този ентусиазъм. И сега ако не се върне Бойко, ще загубим магистрала Хемус и няма да е готова до 2026. ........................... Ами драго ми е и на мен ,като гледам как за последните 10 години строим здраво. Не ме интересува колко ,както казват червените, пари са усвоени правилно. За мен е най-важно да пътувам безопасно от т.А до т.Б. Евала!
Fred Heck
Fred Heck 2 aylar önce
Nie zagubixme Balgaria-ynischtojixa j......Vie za magistralata.....no...vseki s negovata si.
Райна Николова
Райна Николова 2 aylar önce
БОЖЕ,БОЖЕ,слез и си прибери вересиите
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
👎👎👎👎👎👎👎
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
​@Райна Николова Съгласен е да се коалира и с дявола само да е на власт.
Daniel Kolev
Daniel Kolev 2 aylar önce
БОЙКО 👍👍👍 👍👌👌 👏👏👏👏👌👌👌👍👍👍👍 🍷 ❤💓💕💖💗💚💛🧡💜💝💟
Toszko Todorov
Toszko Todorov 2 aylar önce
za magistralite primna nerno 40 sm vlojeni 20 sm. napraveni asfalta e vkusen
Цветанка Драгойчева
Цветанка Драгойчева 2 aylar önce
Г-н Борисов напред и до победа отново! Стига, тези съсипаха, всичко съградено с толкова усилия от вас и вашата партия ГЕРБ - СДС за България! Вие ще сте победителите и вие ще решават, правото е ваше и никакви отстъпки повече в никакъв случай. Сега ще се молят за коалиция, но всичко е във вашите ръце! Всички, който обича и милеят за милата ни България са зад вас! Напред и Борисов 4 ще има! Българи да си върнем родината докато това не е станало невъзвратимо! Затова на 2 заедно за гласуваме благоденствието на майка България! Благодарим за всичко и пак ще бъдете! Бог да пази България
Димитър Димитров
Димитър Димитров 2 aylar önce
Моля незабавно посетете лекар,,дано има такъв който може да ви помогне
Tsvetomir Georgiev
Tsvetomir Georgiev 2 aylar önce
Хахаха смешна история, доктор
Diko
Diko 2 aylar önce
@Димитър Димитров Победа ГЕРБ! ЩЕ БЪДЕТЕ ПЪРВИ !
Надежда Стефанова
Надежда Стефанова 2 aylar önce
Опасно!
Сашо
Сашо 2 aylar önce
Гледахме ви , г-н Борисов: ! Точен , изчерпателен , високо експертно ниво ! Благодаря ви за начина по който ни представихте ситуацията , за да знаем за какво става въпрос !Още веднъж благодарности ! Бъдете здрав ! 🏆❤🇧🇬
Viktor Ivanov
Viktor Ivanov 2 aylar önce
Победа за ГЕРБ и България 👍🇧🇬
La Tsia
La Tsia Aylar önce
bravo boiche, opravi bg
Niki V
Niki V 2 aylar önce
Предаването е крайно време да се прекръсти на „Лице в Гъз“!
Венелин Миланов
Венелин Миланов 2 aylar önce
ЧОВЕК с голямо Ч !!! Достоен българин !!! Пример за всички депутати!!! Жив и здрав бъдете г-н БОРИСОВ !!! Моя поклон пред Вас !!!
Венцислав Димитров
Венцислав Димитров 2 aylar önce
😂
Viktoriya Seferinkina
Viktoriya Seferinkina 2 aylar önce
Пийте си хапчетата😂
Венелин Миланов
Венелин Миланов 2 aylar önce
Мъж от всякъде и политик какъвто не сме имали от времето на Цар Борис Трети!!Бог да го благослови със здраве и късмет по нелекият му път на Премиер на България .!!!
Книжен Шепот
Книжен Шепот Aylar önce
О накрая се под ядях с тези двамата 😅
Dinko
Dinko 2 aylar önce
Браво,отново една изключително добра далновидност,с реален поглед към реалността посочвайки факти и работейки чрез тях,за едно по-добро бъдеще на България!. Браво ГЕРБ!!!
Райна Николова
Райна Николова 2 aylar önce
Чао!На добър път за Украйна
Viktor Ivanov
Viktor Ivanov 2 aylar önce
​@Райна НиколоваПърво ще изпратим Коцето Копейкин стига да му махнат черният печат.
Илко И
Илко И 2 aylar önce
Буци Белене!
raptor5630
raptor5630 2 aylar önce
Бока от Козяк знаем вече ти наредиха началниците!!!!!Да се коалираш с Кирчо нали?😢😢😢
Ivan Иван
Ivan Иван 2 aylar önce
😂😂😂 тъга за кремълските парапитеци 😂😂😂
Nikabokar1
Nikabokar1 2 aylar önce
Борисов е събирателен образ на българския народ, а в комбинация със коалиционните му партньори показва състояниеto на народа.И как народът да не вижда в Бойко себе си, като никой друг не му говори толкова ясно, откровено и разумно. Браво, генерале
Живко пасев
Живко пасев 2 aylar önce
Оххх Тико Тико е при пеперудата 😂
Chris 1
Chris 1 2 aylar önce
Нашия обичан Премиер няма умора, няма отпуска, почивен ден даже няма! Кой би издържал на негово място... Никой!! Браво, пак за Вас ще гласуваме още мнооого мандати. Само на Вас, г-н Борисов, ви е мило за България.
жаsм.i.на...
жаsм.i.на... Aylar önce
Л.книга.бибията.и.пр..❤❤❤❤
Dani Mesova
Dani Mesova 2 aylar önce
Не ме интересува какво ще каже и няма да гледам/слушам, но заглавието ме провокира да попитам - инстинктът или указанията от "началниците"?!?
Иван Каруцов
Иван Каруцов 2 aylar önce
Кои са му "началниците"?
peghk rubsk
peghk rubsk 2 aylar önce
​@Иван Каруцов американците.
preslav jankov
preslav jankov 2 aylar önce
19 ,00 клъццц експертите
erny1957
erny1957 2 aylar önce
Най - одобряваният политически лидер в България е Бойко Борисов! Най - уважаван партньор в ЕНП е коалиция ГЕРБ - СДС!✌ Най - ценната подкрепа е Вашата! Най - вярната социология е тази! Благодарим Ви💙
Pavel Pavlov
Pavel Pavlov 2 aylar önce
@Nikolay Нещо не е вярно ли?
erny1957
erny1957 2 aylar önce
@Pavel Pavlov вярно
Viktoriya Seferinkina
Viktoriya Seferinkina 2 aylar önce
Сигурни ли сте?😂
Lachezar Tsakov
Lachezar Tsakov 2 aylar önce
И от кога 45,1 * 1,95... дава нещо "над 90" ? Външният дълг е 88,2 милиарда лева по курса на БНБ.
Станко Трифонов
Станко Трифонов 2 aylar önce
Поздравления. Ген. Борисов продължавайте в същия дух. Завистниците и саботйорите ще млъкнат. А тези , които милеят за България ще Ви подкрепят. Със сигурно това е човека, който ще изведе България по трудния но правилен път.
Lilyana Vasileva
Lilyana Vasileva 2 aylar önce
Горкият човек!Чувате ли,той пак ще се жертва за бълг.народ!Тежко и горко на тоз народ ,ако още не е поумнял след 32 год......
preslav jankov
preslav jankov 2 aylar önce
38:00 финала бе жесток друг глас те чували господин Борисов
Йордан Атанасов
Йордан Атанасов 2 aylar önce
МУТРИ В ПАРЛАМЕНТА.
NADEJDA GREGOVA
NADEJDA GREGOVA 2 aylar önce
ААААА САМО .......„.ЧЕСТНИ „ И .......КОРУМПИРАНИ СА ТАМ !
joro dimitrov
joro dimitrov 2 aylar önce
@NADEJDA GREGOVA Първи закон на Борисов : Правителството не се занимава с нищо, от което не може да се краде !
Рени Гърбева
Рени Гърбева 2 aylar önce
ЙОРДАН АТАНАСОВ Е МУТРАТА.БОРИСОВ НАЙ ДОБРИЯ ПРЕМИЕР НОМЕР 1 НАЙ УСПЕШНИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ОТ 30 ГД НАСАМ.
joro dimitrov
joro dimitrov 2 aylar önce
@Рени Гърбева 😁😁😁😁😆😆😆😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
preslav jankov
preslav jankov 2 aylar önce
Защо стана външния дъг толкова голям кой тегли когато управляваше сега децата ви ще ги връщат !правилно го пита но почна да овърта за първи път виждам правилни въпроси да задават
Miroslav Karagiozov
Miroslav Karagiozov 2 aylar önce
Няма нужда от избори. Направо да назначават американския посланик за премиер на България и да се свършва с този цирк.
Nobody
Nobody 2 aylar önce
Направо Мутрофонов за премиер! И без друго то дърпа конците на Буци Копейката как Курни и генерала Янев
d ivanova
d ivanova Aylar önce
@Nobody ген. Янев ясно заяви: "НИЕ СМЕ НАТО И НАТО Е С НАС!" Нещо силно си се объркал с Янев.
İvana İgnatova
İvana İgnatova 2 aylar önce
е вече сащ. явно имат план
Пламен Петров
Пламен Петров 2 aylar önce
Празни приказки , за заблудени ...😂😂😂
Miroslav Ivanov Velkov
Miroslav Ivanov Velkov 2 aylar önce
Някой трябва да каже за какво се е изхарчил и кои го е изтеглил този дълг, а ние знаем кой ще го плаща.
محمد عبدالله
محمد عبدالله 2 aylar önce
В неделя ще гласувам за ПП (Асен и Кирчо )
Petre Mitrov
Petre Mitrov 2 aylar önce
Браво, народа ще обеднее двойно!
Kostadin Kasabov
Kostadin Kasabov Aylar önce
Видяхме ти инстинкта , свършва в чикмижету😂
preslav jankov
preslav jankov 2 aylar önce
36 и 35 хаххх 😂в космоса
Face It
Face It 2 aylar önce
Партиите на войната ще се обединят и ще вкарат българска войска в Украйна.
Tsvetomir Nedelchev
Tsvetomir Nedelchev 2 aylar önce
Аз не чух какво стана с онези ~ 70 милиона изтеглени от онзи бушон за магистралата, 30те % по-малко асвалт и списъка Магнитски 2?
Loch Von Savoy
Loch Von Savoy Aylar önce
Ти пъ сега, човека говори за едни милиарди, той от години не борави с милиони😂
MDamyanov
MDamyanov 2 aylar önce
Бай ганьо. Нито веднъж не излезе на дебат, само знае да се пери на водещите, които контролираше доскоро. Бяга от въпросите и дрънка глупости, каквото си знае. реално няма да издържи и минута пред водещ, който не се страхува. Спомнете си само интервюто с Милен Цветков.
ROMANE HITS
ROMANE HITS 2 aylar önce
ako BOIKO PAK BADE NA VLSTTA ,BALGARIA PO BEDNA SHTE STANE SAMO KRADEE...BASI BOJEE
Елка Куртеши
Елка Куртеши 2 aylar önce
Цветанка колко си смешна
Petar Simeonov
Petar Simeonov 2 aylar önce
Minati vremeto. Haide u selo
Sizce Hangimiz Kazandı? @emirivriv
00:54
Bire Bir
görünümler 688 B
По света и у нас - 01.06.2023, 12.00 по БНТ
22:53
Българска Национална Телевизия БНТ
görünümler 1,9 B