От 0 до 1,000,000 на 22 години - Историята на Георги Детелинов

  görünümler 92,635

Стан и Никола

Стан и Никола

2 aylar önce

За хората, които са в света на инвестициите или тепърва навлизат, могат да се възползват от платформата на Admirals - admiralmarkets.com/signup?lan...
Network = Networтh! Всеки има нужда от силни, можещи и дейни хора около себе си. Ако искаш да си част от такова общество, заповядай при нас - launchpass.com/impact/impacte...
Може да намерите инстаграма на Георги тук - gdfinance
Сайтът на бизнеса на Георги - www.electric-extreme.bg
Брандираните ни продукти можете да закупите от тук: aestheticbyscience.com/impact...
Нашият сайт: aestheticbyscience.com/klienti
Поръчай нашите добавки от тук - proofnutrition.eu/
Нашият фитнес канал - / ironstalik
Абонирай се за нашия newsletter - aestheticbyscience.com/impact...
Ако имаш нужда от студио или видео и фото услуги - stickybrains.studio/

YORUMLAR: 158
JoroPower
JoroPower 2 aylar önce
Браво, много стойностен епизод. Добри и ясни разсъждения, умствена настройка и много полезна храна за размисъл, за живота и бизнеса. Поздрави момчета!
Todor Zaprev
Todor Zaprev 2 aylar önce
Браво на Георги. Много осъзнато нахъсано и работливо момче. Все повече успех с бизнеса и здраве на семейството му
K A
K A 8 gün önce
Осъзнат пирамидаджия
Impacto92
Impacto92 2 aylar önce
Георги Детелинов е супер интересен гост и доста надъхващо ми действа да го слушам. Бих се радвал на втора част 🔥
Ivanka Mihaylova
Ivanka Mihaylova 29 gün önce
Лично го познавам,много интелигентно момче,супер добър баща .Имах удоволствието да работя за него.😊
Сашко Първанов
Сашко Първанов Aylar önce
Евала пичове! Жив пример сте и дано стигне до повече хора, защото клипа е наистина много стойностен.
Borislav
Borislav 2 aylar önce
Много свястно и умно момче. Личи си, че е имал повече заложби от останалите, като го слушам какви неща му са се отдавали с лекота, но със сигурност нещата които дава като насоки и съвети могат да помогнат на абсолютно всеки.
Vasil Stoilov
Vasil Stoilov 2 aylar önce
Браво на детето живо и здраво да е успех милиардер да стане
Стан и Никола
Стан и Никола 2 aylar önce
Не съм сигурен дали искам да му го пожелавам, че може да е нож с две остриета. Ако му е цел и го желае - дано го постигне :D - Никола
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
Благодаря за доброто намерение, въпрек че и аз не знам дали си го пожелавам 😀 Със сигурност не ми е цел.
Omar Asumani
Omar Asumani 2 aylar önce
Съдържателен епизод. Отправям своите сърдечни поздравления и благодарности към трима ви за стойността, която давате и е така необходима в българския дигитален пейзаж. От хора за хора.
Georgi Mitkov
Georgi Mitkov 2 aylar önce
Много ползи човек може да извлече от това видео. Особено в края, понеже не винаги хората усмислят как изглеждат действията им в очите на другите иначе като цяло много полезен и приятен подкаст! Поздравления!!!
rosica asenova
rosica asenova 2 aylar önce
Браво на Георги,и във фейсбук го следя и няма слабо ! Никога не се е изложил с нещо и не е бил неадекватен ,такива трябва да са всички млади хора и най-вече мъжете . Браво!
Lucy Savachka
Lucy Savachka 2 aylar önce
Радвам се че има такива хора като Георги за да може хората да видят че може човек да успее не само с измами в България, както всички си мислят. Всъщност това е извинението на хората защо не са успели, понеже не искат да поемат отговорност за живота си.
Borislav
Borislav 2 aylar önce
Докато хората продължават да използват изрази като "В България", все няма да им се получават нещата 😉
SacredLove
SacredLove 2 aylar önce
Ok Lucy … fer
Teodor McFarlane
Teodor McFarlane 2 aylar önce
На мен най ми харесва мисленето на Никола. Личи си че иска да използва това което обича за да прави пари. А не само парите като цел!
Vlad N
Vlad N 2 aylar önce
Всичко е до марака! Трябва да го имаш вътре в теб. Ако го нямаш, колкото и да го искаш, няма да стане. Ако си мързелив или не ти се рискува, ще си останеш бачкатор. Той е имал мечта, да има пари и е правил всичко за да го постигне, но на първо място има Drive. Това е. Другите са мечтатели. Браво!
laleto
laleto 2 aylar önce
Удоволствие ми е да го слушам, но в рамките на 1 месец, трети подкаст с него в ютюб...научих му наизуст и професионалния и личния живот😅
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
Хаха, така се случи. Първият подкаст, който си гледала, е записан ноември 😊
Dimitar Margaritov
Dimitar Margaritov 2 aylar önce
Аз пък за първи път попадам на него, но ще го гледам със сигурност.
N1Draken
N1Draken 2 aylar önce
Пичове, супер много ме напрягате... всеки път като отворя да "попрегледам" някой епизод и го гледам до края...😀
Ivan Pashov
Ivan Pashov Aylar önce
Здравейте, много добър контент, поздравления! Ще се радвам да гостувам при вас някой ден. Смятам, че ще се получи доста добре и най-важното ще можем да дадем value на вашата аудитория от млади и бъдещи предприемачи! 😊
Vladimir Nikolov
Vladimir Nikolov Aylar önce
Е какво иновативно и ново правят Стан и Никола за да изкарват пари. Нещо, за което другите не са се сетили или го няма. Те правят нешщ които ги има отдавна и са вече измислени.
Мирослав Влахов
Мирослав Влахов 2 aylar önce
Together , Ивелин Михайлов , Възраждане ……. Човек да му се догади , очаквам че като едни готини и млади хора ще отидете да гласувате на 2 ри април ! Иначе пореден супер готин подкаст , продължавайте все така !
Мирослав Влахов
Мирослав Влахов 2 aylar önce
И нека троловете да ме налазят сега ! 😁
Stoyanov
Stoyanov 2 aylar önce
Радвам се , че има още един човек като мен , който е запознат с въпросите персони. Ивелин е супер мазен , а за Костя и партията да не говорим. Малкия му е сол-ташак !
Bumboo Boom
Bumboo Boom 2 aylar önce
Недей така е брат, момчето е млад успеше бизнесмен😂😂😂
Змей Горянин
Змей Горянин Aylar önce
Кое му е лошото на Възраждане?
Zashtitnik BG
Zashtitnik BG 2 aylar önce
Ще ви гледам ЕДИНСТВЕНО заради Георги Детелинов. Откакто единият от двама ви рязко ми падна в очите, избягвам канала ви. Обаче Георги е #1, не само заради постигнатото от него за възрастта му, а защото има много премерено поведение. Един от двама ви трябва да го вземе за пример. Познайте кой 😁😁 Неслучайно е така хранен 🤣
Velko Radichev
Velko Radichev 2 aylar önce
Бизнес идеята звучи привлекателно, но тези 10% от оборота ми се струват доста особено за нов бранд ,който е локален реално чуждестранните туристи не го разпознават в България също почти никой не го е чувал(с уговорката ,че таргета им са не мотористи) и дори рекламата не влиза в тези проценти.Може би маржът на печалбата е достатъчно голям да компенсира ,но пак не виждам какво дават на един стартиращ бизнес с което да оправдаят толкова голям процент.
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
Здравейте, Велко и благодаря за градивния коментар, всъщност се радвам, че споменавате франчайз таксата. На първо място с нас франчайзите продават повече и продават по-скъпо. Ако продавате с 25-30% по-скъпо, същевременно продавате в по-големи количества, мисля, че бихте оправдали 10% такса. На второ място, в нашия бизнес е много важно да имаш план-график, за да може да използваш ефективно машините и хората си. Това се осъществява единствено, ако клиентът ти е платил предварително, и имаш хубав софтуер за мениджмънт на батерии, мотори, водачи и тн. Всички наши франчайзи получават достъп до най-новите ни софтуери, които разработваме. Те включват и вградени платежни системи, което улеснява счетоводството. На трето място, даваме възможност на франчайзите да станат част от своеобразна мрежа и да предлагат по-дълги турове на клиентите - когато да речем 2 обекта са в близост 50 км един от друг, ползваме втория обект като зарядна станция за смяна на батериите. С разрастването на мрежата от обекти, ще могат да се предлагат повече и по-разнообразни турове. На четвърто място, в нашия бизнес има много технически предизвикателства, които костват време, а то струва пари. През изминалите години натрупахме много опит в диагностиката и ремонта на моторите. Даваме този ноу хау на обектите от веригата ни. Мога да продължа да изреждам, но и това са достатъчни причини човек да се замисли дали иска да го прави сам или да е част от нещо по-голямо. Дори няма да задълбавам колко по-лесен е exit-ът, когато имаш франчайз, отколкото отделен бизнес.
Bulgarian citizen
Bulgarian citizen 2 aylar önce
Браво!
Георги Георгиев
Георги Георгиев Aylar önce
Относно високите цели ще напиша нещо, като пословица : Целете се във Луната и Слънцето дори и да не ги уцелите Ви е ще бъдете сред Звездите .
Митко Митев / Mitko Mitev / Bulgaria
Митко Митев / Mitko Mitev / Bulgaria Aylar önce
Тъй като най-ценното нещо в тая вселена е нейният Творец,за мен богат човек е Творецът и тези,които Го познават и общуват с него знаят какво значи да си богат и по какъв начин да забогатееш и кое богатство е най-високо струващо.Парите,които трупате и времето,което губите за да направите тези пари смъртта ще ви отнеме и няма да можете да ги ползвате по нататък в развитието си.Инвестирайте в това да спасите душите си и помогнете на хората да направят това за себе си и тогава ще разберете какво означава да си богат човек. Ето ви и един бонус въпрос: Когато дойде смъртта мислите ли че парите,които имате ще стигнат за да откупите с тях душата си от нея?
skuji nachev
skuji nachev 2 aylar önce
Георги на следващоти затопляне идвам да се возим с електричките 💪🏻
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
Чакам ви целия екип!
д-р Симеон Маджаров
д-р Симеон Маджаров 2 aylar önce
И аз бих се пуснал да ги тествам, така че може да звъннете ако ходите.
Emiliyan Despodski
Emiliyan Despodski 2 aylar önce
@д-р Симеон Маджаров силна група се събира, и аз съм "за"
Ecom Luka
Ecom Luka 2 aylar önce
@Emiliyan Despodski и аз ще дойда 100%
Edge BIO
Edge BIO Aylar önce
Милионер точно от какво, че чак ми стана смешно, когато го видях ????? Със същия човек си писахме преди 7 години беше в Together и непрекъсното обясняваше как знае тайната на голямото богатство дето с неговото обяснение става с щракване на пръсти даже. И аз от любопитство питах номера как става и той така ми обясни: СЕГА АКО ПОЛУЧАВАШ 800 ЛВ ЗАПЛАТА СПЕСТЯВАЙ 200 ЛВ И ЗА 1 ГОДИНА ЩЕ ИМАШ ЧИСТИ 2400 ЛВ, ИНВЕСТИРАШ ГИ В БИЗНЕС ХООП СТАВАТ 10000 ЛВ НАБЪРЗИЧКО И ВСЯКА ГОДИНА 10000 ЛВ И СЛЕД 100 ГОДИНИ СИ ЧИСТАК БЪРСАК МИЛИОНЕР 🤣🤣🤣🤣Хора не занимавайте с подобни хора единственият човек, който без интерес ви иска да сте много богати са вашите родители всичко останало е само продукт целящ тъпи хора с приказки, самите вие сте единствените хора (ментори) на вашето бъдеще. нямам как да обясниш на човек да инвестира пари в пране на килими а пък този човек само и единствено мисли за музика или рисуване но иска да е богат.. И за себе си да допълня 2,3 неща бях 2 години в чужбина върнах се обратно, инвестирал съм в неща, които не разбирам и съм губил пари не съм спестявал даже и една стотинка, в България бях близо една година безработен но съм мислил страшно и така съм осъзнал, че най-важното нещо е да се развивам и вложих срашно много време за образование и днес работя за чужденци, имам фирма за смарт системи и допълнително изграждам фотоволтаични централи не съм го слушал и не съм спестил а съм вложил в образованието си близо 3 години и вече даже по-малко от една година сме генерирали милион лв нямам ги чисто в банката, вложил съм ги в много неща , в които вече наистина разбирам. Но всичко това не става самостоятелно и не за два дни..Така че ако наистина искате да сте много богати намерете правилни хора да са до вас, научете много езици, научете професии да сте пчелар, техник, автомонтьор, програмист и след това гледайте да инвестирате, а не да си купите курс за богатство струващ 500 лв...
Правдин Правдинов
Правдин Правдинов 22 gün önce
1- заплатите в България са под жизнения минимум. Ти със 800-1000 лева не можеш да си платиш тока водата и храната та какво остава да спестиш. Това може да го каже само някой малоумен студент или ученик дето го хрантутят майка му и баща му и няма представа от месечни разходи. 2- Абсолютно сте прав че най-важната инвестиция е образованието, защото ученето ти развива мозъка , а развития мозък ти дава варианти как да се случват нещата.
Слави Стоянов  LZ1SSA
Слави Стоянов LZ1SSA 11 gün önce
Професионален учебен център за работа с деца набира спонсори и дарения.
Ilyas Musofer
Ilyas Musofer 2 aylar önce
Благодаря ви момчета.
Cvetan Zhidov
Cvetan Zhidov 2 aylar önce
Трудно се издържа тая комплексарска история... 20 мин са ми много.....
eeeeeeeeebati tupalkata
eeeeeeeeebati tupalkata 2 aylar önce
Явно вече някой друг ви прави тъмбнейлите или е сменил стила просто, но в момента са наистина топ.
Ayo
Ayo Gün önce
Всичко е супер , не изслушах цялото интервю , ама аджеба как такива хора помагат на Българите като цяло да пребъдем ? Или всичко е икономика и няма думи като фолклор и народосъзнание ? Или дай да печатаме кинтите , пък какво ще да става със нацията ?
Георги Симонов
Георги Симонов 5 gün önce
Питайте го за Ивелин Михайлов и Историческия парк. Как вървят акциите, ако е още в тази схема. Кво мисли за копейката Ивелин Михайлов също.
Bozhidar Mitrev
Bozhidar Mitrev 27 gün önce
Милионер на 22 но във GTA 🤦‍♂️
Del GoGo
Del GoGo 2 aylar önce
В Описанието само на бизнеса на Георги не сте сложили на линка да цъкнеш и да влезеш веднага, както се направили на всички други линкове!!!! Защо такава дискриминация !?!?! :)
K A
K A 15 gün önce
Together Bulgaria, Исторически парк -->>>>> пирамида. Как се става милионер рано? Ето как
Будна България
Будна България Aylar önce
Добри теми и гости каните. Интересен е канала. Ама само една забележка имам. Ако спрете да говорите с английски думички за да се правите на интересни, ще е по-добре.
Ivan Milushev
Ivan Milushev 2 aylar önce
Защо не правите вече толкова Red pill,съдържание ?
baubau
baubau Aylar önce
Taka kato govorite za koli se setix kak Stan beshe si zabravil kliucha na opela na bagajnika, wlqzoxte da trenirate i kato prikliuchixte trenirovkata go zavarixte tam, zlatni godinki!! 😅😅😅
Borislav Stoqnov
Borislav Stoqnov 2 aylar önce
Защо не си вземете Lexus втора ръка, а карате Дъстър 😂😂
Petar Petrov
Petar Petrov 2 aylar önce
Спрях да слушам в момента в който чух Together и Ивелин.
Alexander Avramov
Alexander Avramov 2 aylar önce
толкова по-зле за теб...
Петър Янчовичин
Петър Янчовичин Aylar önce
А защо ?
Petar Petrov
Petar Petrov Aylar önce
@Петър Янчовичин Защото за подобни хора мястото им е в затвора.
Петър Янчовичин
Петър Янчовичин Aylar önce
Мислиш че са престъпници,аз не ги познавам лично но без знания как ще постигнат това?
Alexander Avramov
Alexander Avramov Aylar önce
@petar petrov : в затвора? Я сподели кое те води към тез "мисли"....🤔🤔
antoan georgiev
antoan georgiev 2 aylar önce
За първи път гледам ваш епизод,но според мен, преди да рекламирате как едно младо,нахъсано момче е достигнало от 0 до 1 000 000лв. , прочетете малко мнения за компанията "Together" и как това е една класическа понци схема.
D Ugrin
D Ugrin 2 gün önce
Извън България жените също взимат решения особено когато става въпрос за семейни финанси. В турския вилает наречен България всички сте леко изнервени когато някой ви откаже да ви даде инвестиции при положение че България е известна с некоректните си бизнес отношения…Не ме кефите за разлика от госта Ви…Изгледах го заради Георги…
Alexander Silgidjian
Alexander Silgidjian 2 aylar önce
Не разбрах от продажба на инвестиционни продукти ли е забогатял или от моторите? Вие клиенти ли сте на инвестиционните продукти? Колко от клиентите на инвестиционният продукт познавате и те доволни ли са от покупката си? Това, че е успешен млад бизнесмен ли е необходимото и достатъчно условие да му дадете трибуна? Предложение за следващият млад бизнесмен от мен - Делян Пеевски. А Исторически парк е пирамида, когато вкарате пари там, тогава ми говорете, иначе нямате skin in the game.
Стан и Никола
Стан и Никола 2 aylar önce
Нямаме нужда от skin in the game в нещо, в което не сме инвестирали и за което не говорим и не даваме финансов съвет. Запознати сме с бизнеса с мотори, който е доста успешен. За всичко друго - the burden on proof е върху тези, които обвиняват. Дай някакъв ресурс описващ пирамидата ИП, и защо е такава. Нека някой изпържен да излезне и да се изкаже по темата. Тотално съм безразличен към резултата, просто нека се знае каква е историята
Apathchy Creed
Apathchy Creed Aylar önce
Братленце, половин източна България знае за пирамидата ИП. Не знам какъв по-голям ресурс ти трябва от това. Позвани на всеки с малко лев, който познава едно от тези лица на ИП, историята ще се припокрие на 99%. Колкото до младежа и мотото му fake it til you make it, всичко е ясно като в бял ден. От самолет личи, че е на милиони далеч от милионер!
K A
K A 15 gün önce
@Стан и Никола ни тъ разбрах, ще го пусна през транслейтъра
Stoyanov
Stoyanov 2 aylar önce
Too much ми идва , Проверете бате му Ивелин на коя Политеческа партия е спонсор …. Всички са толкова навързани с Костя и Малкия не е изключение. Иначе евала за успеха му!
Koko Ivanov
Koko Ivanov 2 aylar önce
ок
MATUIDI CHARO
MATUIDI CHARO Aylar önce
Тоя довечера да си легне по-рано и да досънува сънищата, в които е милионер :D Жалко, че само Никола е пичага
Vasislav Damenliev
Vasislav Damenliev 2 aylar önce
Кой е този клип с Ивелин Михайло, че ми стана интересно? :D
Angel Mitev
Angel Mitev 2 aylar önce
много положително рекламира бизнеса си,но далеч не е толкова надежден,а и е сезонен…по-скоро с франчайзинга и продаването на още и още мотори идват парите😂
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
Не печелим от продажбата на мотори към франчайз получатели, всички договорени отстъпки отиват за тях.
Angel Mitev
Angel Mitev 2 aylar önce
Е за 5 мотора искате 50 к ,това прави по 10к на брой,колкото сте взели и първия си мотор!Не вярвам след толкова много продажби от ваша страна към човекът,който ги вкарва,да ви ги продава пак на 10к или поне да няма комисионна ,но както и да е!Готин бизнес,дори ме грабна,но за жалост сезонен…
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
@Angel Mitev Имаш и други разходи по отварянето на обект, не са само моторите. Екипировка, инструменти, помещение, реклама, хора.
Angel Mitev
Angel Mitev 2 aylar önce
@Georgi Detelinov така вече съм съгласен,но не стана ясно във видеото или аз не съм разбрал!
Dimitar Petrov
Dimitar Petrov 2 aylar önce
Направете ден на свободно каране (безплатно)за определен брой клиенти,ако в този ден се включат в някоя еко кауза -засаждане на дръвчета,почистване на даден район...
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
Ходили сме да чистим и през повечето време изобщо не се кара, обезсмисля се… най-удобно се чистят горите на два крака. Но ще помисля за това.
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
@Dimitar Petrov Всъщност повечето боклуци са по пътищата и съм си мислил как можем да почистим тях: Пътувам доста и ми се гади на всяка отбивка да има по 10 чувала разпиляни боклуци. Това, което не виждам, е как да задържим резултата, след като почистим. В гората и на местата, където ние караме, рядко има замърсявания.
СТАНИ БОГАТ !!!
СТАНИ БОГАТ !!! 2 aylar önce
АЛГО ;) :)
Георги Георгиев
Георги Георгиев Aylar önce
За продажбите прочетете книжката Психология на успешните продажби на А Баришева Как да продадеш и слон описва основите добре .
Work Relepfo
Work Relepfo 2 aylar önce
Фирмата на пича е една година 😂 още дори няма отчети, а това дали прави 1м е сериозна шега, като всички който каните отново пак лъжец и мушенник 😂
Six Sense
Six Sense 2 aylar önce
Приятелче на Ивелин какво очакваш да е ;Д
Стан и Никола
Стан и Никола 2 aylar önce
Ако слушаш подксата ще разбереш, че тези пари не са направени от тази фирма, а с други инвестиции.
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
@Valery Yordanov Между другото, разбирам скептицизма ви, и не е нужно който и да е да вярва. Човек трябва да се научи сам да си прави изводи и нямам за цел да убеждавам някого.
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
@Valery Yordanov Разликата е, че истинският човек може да си загуби репутацията, ако лъже. Анонимният няма какво да губи.
Ivan Zhelyazkov
Ivan Zhelyazkov 2 aylar önce
Together??? Ивелин??? Ми направо и една инвестицийка в Исторически парк да рекламираме, после може и Копейката да седне за едно интервю...
Todor Tomov
Todor Tomov 2 aylar önce
Копейкин помага
Vvv Vvv
Vvv Vvv Aylar önce
Обясни?
Вили Петрова
Вили Петрова Aylar önce
Какви са тези глупости?! Такова празно говорене...
ilian 355
ilian 355 2 aylar önce
къде мога да намеря вашия мърч?
Стоян Стоянов
Стоян Стоянов Aylar önce
Пълен смях реклама на нещо си е целия епизод
travel - Maserati AN
travel - Maserati AN Aylar önce
1:25:50
Alexander Genchev
Alexander Genchev 2 aylar önce
+ Алгоритъм.
Didi Doicheva
Didi Doicheva 27 gün önce
Стан,извинявай,че ти го казвам,но като не разбираш от нещо,по -добре си мълчи и остави госта,който е един еродиран мъж,да говори. Правиш лошо впечетление.
r33b0t
r33b0t 2 aylar önce
Да ми звънне когато направи няколко пъти от 0 до 1 000 000 ;) и книга ще напиша скоро да прочете
Стан и Никола
Стан и Никола 2 aylar önce
Чакаме книгата. Как ще се казва и кой е автор?
r33b0t
r33b0t 2 aylar önce
@Стан и Никола когато съм готов, ще Ви пиша.
Стан и Никола
Стан и Никола 2 aylar önce
@r33b0t супер, чакаме
stoyan dimitrov
stoyan dimitrov 2 aylar önce
За алго
intrigans
intrigans 2 aylar önce
Together...хмммм...нещата не са точно така както изглеждат......
Alexander Avramov
Alexander Avramov 2 aylar önce
а как са ??
Nikolay K.
Nikolay K. 2 aylar önce
То май и с твоят профил нещата не са както трябва. Яко лъхаш на фейк.
intrigans
intrigans 2 aylar önce
​@Nikolay K. Благодаря за мнението Ви!
Georgi
Georgi 2 aylar önce
или той си ги пише парите на хората в инвестиционния/пенсионния фонд за свои вече
Daniel Angelov
Daniel Angelov 2 aylar önce
лол човек на тугедър ли викнахте...
Daniel Angelov
Daniel Angelov 2 aylar önce
@IVOMINATOR на КОГО*
Dimitar Margaritov
Dimitar Margaritov 2 aylar önce
Какво е това Тугедър?
Six Sense
Six Sense 2 aylar önce
A бе милионер а не е отишъл на заболекър да му оправят зъбките що така
Georgi Detelinov
Georgi Detelinov 2 aylar önce
Не харесвам супер бели зъби, изглежда ми неестествено 😀
Obscurum
Obscurum 2 aylar önce
Не мога да повярвам какво сравнение правиш, честно. Никаква мисъл и логика в коментара ти
georgi nenov
georgi nenov 2 aylar önce
брато тогава кво мислиш за Франк Рибери, сигурно и на не му стигат парите и за това не може да си оправи зъбите
Aleksandar Ivanov
Aleksandar Ivanov 2 aylar önce
Милионер на 20. Защо?
Nenko Andreev
Nenko Andreev 2 aylar önce
Защото иска. Това е най - важно. Другото са подробности в неговата глава
SacredLove
SacredLove 2 aylar önce
A we shto ne pokanite nqkoi s 20 st ??????? Ili toi e kato “vsichki” i nqma da e interesen 😮
Kaloyan T
Kaloyan T 2 aylar önce
Сам си отговори
nikola gamishev
nikola gamishev 2 aylar önce
Мартин кантарнели?
Vasil Hristov
Vasil Hristov Aylar önce
Аматьор,поканете истински предприемач като Делян Пеевски.
Atanas Todorov
Atanas Todorov 2 aylar önce
Анна
POP TUBE + WATER = CLEAN FEET🦶🤩 #shorts
00:58
Cool Tool Shorts
görünümler 40 Mn
Бъди ПРЕДСТАВИТЕЛЕН!
2:32:20
Стан и Никола
görünümler 37 B
Да Убиеш Себе Си И Още Някого...
3:03:20
Стан и Никола
görünümler 55 B
Стъпки за богатство
1:35:18
Стан и Никола
görünümler 26 B
9 Съвета за Млади Мъже
1:35:37
Стан и Никола
görünümler 39 B
Обсъдихме Андрю Тейт и Слави Трифонов
1:50:17