ONDERNEMER Jordy Kool over GEZONDHEID, verkoop MILJOENENBEDRIJF en start FITNESS IMPERIUM | 7DTV

  görünümler 2,241

7DTV met Ronnie Overgoor

7DTV met Ronnie Overgoor

Aylar önce

Jordy Kool inspireert als investeerder, spreker, auteur én ondernemer. Een lange tijd zat zijn gezondheid het ondernemen in de weg. Dat was voor hem het punt om het roer om te gooien. Hij schreef het boek ‘Groeien als Kool’ dat bomvol ondernemerslessen zit. Wat kunnen we leren van zijn bewogen carrière? 7️⃣ Abonneer je nu op het TRshow-kanaal van 7DTV voor meer video’s: 7dtv.link/YT

🔹 SNEL KIJKEN?
00:00 - Jordy Kool
01:17 - Gezondheid
05:33 - Keuzes maken
07:53 - Jeugd en familie als basis
09:22 - Relatie met schoonmoeder
11:23 - Urban Gym Group
17:10 - Vermogend
21:36 - Balans tussen focus & ontwikkeling
25:03 - Visualiseren
26:42 - Oud-mariniers: succesvolle leidinggevenden
27:45 - Talent spotten & behouden
30:33 - Bemoeienis in de publieke sector
33:35 - Geloof
35:00 - Toekomstplannen

🔹 Gezondheid
Jordy: “Ik wilde al langer stoppen met mijn job en was al bezig met de opvolging van mijn IT-bedrijf Infotheek. Dat werd niet met heel veel enthousiasme ontvangen. Het ziek zijn was voor mij de druppel om te stoppen. Ik heb eerder momenten in mijn carrière gehad dat ik te lang doorging en niet naar alle signalen van mijn lichaam luisterde.”

🔹 Urban Gym Group
“Tijdens mijn studie heb ik vier jaar lang in een sportschool gewerkt en ik wilde uiteindelijk weer terug in de sport. Toen ik 2014 geld van tafel haalde en dat snel wilde investeren, ben ik een search uit gaan zetten om iets in fitness te doen. Zo’n discountketen past niet bij mij, want ik wilde in iets bijzonders stappen. Ik liep tegen Marjolijn Meijer en Han Doorenbosch aan en ben toen ingestapt bij TrainMore. Een jaar later hebben we daar de Urban Gym Group van gemaakt in combinatie met Clubsportive en High Studios."

Ben je benieuwd hoe Jordy Kool zijn carrière pad heeft bewandeld en welke investeringskeuzes hij maakt? Bekijk deze nieuwe aflevering bomvol tips voor ondernemers!

🔹 Jordy Kool
Jordy Kool bekleedde in zijn carrière verschillende hoge functies in de IT, telecom- en mediabranche. Hij staat vooral bekend als het grote succes achter circulair IT-bedrijf Infotheek. Tegenwoordig investeert Kool met zijn family office in zo'n zeventien middelgrote en grote ondernemingen, adviseert bedrijven, CEO's en ondernemers als businesscoach, en treedt op als spreker. Daarnaast zit hij in het toezichtsorgaan van een ziekenhuis en is hij investeerder en ad-interim co-CEO van Urban Gym Group, het bedrijf achter onder meer de sportschoolketens Trainmore, Clubsportive en High Studios.


Ronnie Overgoor
Welkom op het TRshow-kanaal van 7DTV, het grootste video interviewplatform voor ondernemend Nederland! Van Won Yip tot Pieter Zwart. Van BALR. tot Swapfiets. Ronnie Overgoor gaat in gesprek met spraakmakende, opvallende en inspirerende ondernemers over hun succesverhalen én fuck-ups. Op dit platform vind je meer dan 1000 inspirerende interviews. Gratis en 24 uur per dag on-demand beschikbaar.

Kijk al onze video's op: www.7dtv.nl
Informatie voor bedrijven op: www.partner7dtv.nl
Volg ons op Twitter: 7DTVnl
Like ons op Facebook: 7DTVNL
Volg ons op LinkedIn: www.linkedin.com/company/7-di...

YORUMLAR
Konuşanlar 43. Bölüm Shot
6:45
Konuşanlar
görünümler 460 B
Webinar: Parttime ondernemen
1:09:22
Ondernemersplein
görünümler 43 B
Konuşanlar 43. Bölüm Shot
6:45
Konuşanlar
görünümler 460 B
$456,000 Squid Game In Real Life!
25:42
MrBeast
görünümler 111 Mn
ADANA İŞİ SQUİD GAME !! BÜYÜK ÖDÜLL !
46:55
Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Kasım 2021
2:14:09
Müge Anlı ile Tatlı Sert
görünümler 1,2 Mn
@Ezgizem e SÜRPRİZ !! 33 GÜNDE IPHONE  ALDIM
11:56